A TV2 párkereső műsorában, a Bachelor – A Nagy Ő című realityben keresi élete párját Magyarország 37. leggazdagabb üzletembere, Jákob Zoltán, akinek pontos elképzelése van a jövendőbeli párjáról. A milliárdos számára az a legfontosabb kritérium, hogy a hétköznapokban is jól tudja érezni magát az illetővel, akit egy megvalósult hollywoodi mesébe repítene.

A Crystal Nails alapítója minderről akkor beszélt, amikor kedd reggel pikáns ázsiai garnélás Valentin-napi fogást készített el a TV2 Mokka című műsorában.

„Nincs kihúzva [a listáról az a nő, aki nem tud főzni], de a főzés egy olyan társasági esemény, amely elengedhetetlen feltétele az életnek. Enélkül nincs élet. [...] A magamutogatás annyira nem az én világom, viszont az, hogy megmutatni dolgokat, igen. Úgyhogy gondolkoztam ezen, és azt gondolom, hogy élesben a nézők előtt kipróbálom magam, hogy mennyire vagyok jó abban, hogy kiválasszam azt az embert, akivel – azok közül, akik ott vannak –, jól tudom érezni magam a hétköznapjaimban, az estéken, utazásokon és mindenhol. Remélem, lesz olyan” – fogalmazott Jákob, aki olyan nőt szeretne választani élete párjául, akinek jó a humorérzéke. 

„Nekem a legfontosabb a humor, a vidámság. Nem kell, hogy mindig vidám legyen, de legyen humorérzéke. A másik, az az ápoltság.

Nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen,

mert az elviszi egy más irányba a dolgokat. De ápolt legyen, adjon magára, és legyen neki fontos ez a dolog” – magyarázta a TV2 reggeli műsorában Jákob, aki nagyon örülne annak, ha a műsorban megtalálná az igazit, ám ha nem sikerül, akkor sem keseredik el. Mint mondja, ebben az esetben tovább fog keresgélni.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)