Mint ismert, a TV2 Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityjének történetében először keresi üzletember a szerelmet. Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozik arra, hogy a képernyők előtt találja meg szíve hölgyét.

Jákob, aki 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere lett 43, 2 milliárd forintos becsült vagyonával, a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat, de tíz éve ingatlanberuházóként és fejlesztőként a magyar ingatlanpiacon is jelen van. Aki a TV2 párkeresőjében elnyeri az üzletember szívét, igazi hollywoodi mese főszereplőjévé válhat: a férfi azt ígéri, választottját luxuséletbe repíti.

„Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségimédia-felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba” – magyarázta rövid bemutatkozójában Jákob, akinek szavai igaznak bizonyulnak. A Blikk ugyanis végignézte az üzletember közösségi oldalait, ahonnan a legrégebbi fotókat mi is megmutatjuk. Ön ráismer Jákob Zoltánra az alábbi régi felvételeken?

2016-ban Rihannát is elcsípte egy közös fotóra.

Az előző Nagy Ő-höz, Árpa Attilához hasonlóan Jákob is szereti a lovakat. Ez a felvétel 2015-ös:

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)