Hogy megmutassa, 40 fölött is esztétikus lehet egy női test, nemrég regisztrált az OnlyFans-re Molnár Anikó. Úgy tűnik, az oldala hivatalosan is elindult, ezt pedig egy kis ízelítővel jelentette be az Instagramon.

Mint arról korábban mi is hírt adtunk, Molnár Anikó úgy döntött, regisztrál a főként felnőtt tartalmakat kínáló OnlyFans oldalra. A ValóVilág egykori játékosa akkor úgy nyilatkozott, teljesen elképesztette őt, hogy mennyien kedvelték egy Instagramra feltöltött félmeztelen fotóját, valamint  hogy mennyi üzenetet és kommentet kapott a poszt alatt. Ezen felbuzdulva döntött úgy, hogy elindítja régóta fontolgatott OnlyFans-oldalát, na meg azért, hogy megmutassa: 40 fölött is esztétikus lehet a női test, filterek nélkül.

A hónap elején még csak a regisztráción volt túl Molnár, aki a további teendők elvégzéséhez szakembert kezdett keresni. Úgy tűnik, azóta megtalálta a tökéletes személyt, ugyanis elkezdte az OnlyFans-tartalmak gyártását, amelyek közül egyet meg is mutatott ízelítőként az Instagramon.

„A fotós Bencze Zoltán volt, ő régi jó barátom. Jó is, hogy vele dolgoztam, mert izgultam egy picit, vele legalább nem feszélyeztem annyira magam. Persze, így is volt bennem félelem, hiszen legalább 15 éve nem készült rólam ilyen fotósorozat. A végeredmény azonban magáért beszél, szerintem nagyon ízléses és kiváló minőségű fotók készültek" – mondta a Borsnak az elkészült fotók kapcsán Molnár Anikó, akit bár többen dicsértek, olyan is akadt, aki azért illette negatív kritikával, mert szerinte pont azt nem kapja meg a fotót nézve, amit az egykori villalakó ígért: a filter mentes természetességet.

„Megmondom őszintén, hogy amikor valamelyik nap reggel hallottalak Balázséknál tökre örültem neki, hogy lesz only fansed. Gondoltam végre egy ízig-vérig nő, nem egy photoshop királynő... És most kicsit csalódtam. A liveokat is filter nélkül tolod, akkor itt miért kell ennyi retus? Olyan szép nő vagy, miért kell ez?” – fejtette ki véleményét a kommentelő.

Molnár Anikó több támadást is kap, amióta bejelentette, hogy regisztrált az erotikus tartalommegosztó oldalra. A szőkeség azonban nem foglalkozik a kritikákkal, mint azt az RTL Fókusznak nemrég elárulta: az OnlyFansről befolyó összegre mindössze kiegészítő keresetként tekint.

„Húsz éve azt kapom folyamatosan a kommentekben, hogy én nem dolgozom, ingyenélő vagyok, kitartott vagyok és az ősi szakmát űzőm. Most így, 47 évesen, azt mondtam, tulajdonképpen eddig is le*urváztak, a semmiért, akkor most is *urvázzanak le a semmiért, de akkor most legalább legyen belőle hasznom. [...] Szükségem lesz a fotósomra, aki férfi szemmel látja és tanácsot tud nekem adni, hogy oké, most volt félmeztelen, akkor most teljesen vetkőzz le, és akkor mutassunk egy kicsit többet. De ott is van egy határ, tehát ott sem fogok mindenhova bepillantást engedni. Ha mindent bevállalnék, akkor nyilván sok-sok-sok tízmilliót kereshetnék ezzel évente, de bennem is van egy fék. Azért pénzért nem mindent.”

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL/Fókusz)