A ValóVilág egykori játékosa videós tartalmakkal is készül, az alap előfizetési díjon felül fizetett plusz pénzért pedig még többet mutat magából.

Mint azt korábban a Velvet is megírta, Molnár Anikó úgy döntött, hogy felregisztrál az OnlyFans-re, erotikus tartalmakkal készülve rajongói számára. Azóta az oldala is elindult, sőt ízelítőt is adott fotóiból követőinek az Instagramon.

„Igazából látszik minden... nem mindegyiken, de látszik minden... De azt gondolom, hogy tök szép és tök ízléses, tehát én nem látok ebben semmi kifogásolni valót...˝ – mondta a tartalommegosztó oldalra feltöltött fotói kapcsán a TV2 stábjának Molnár Anikó. Mint azt elárulta, 

tartalmait havi 5 ezer forintért bárki megtekintheti.

A kíváncsibbak plusz díjazás ellenében még többet láthatnak az egykori villalakóból, akinek rajongótábora percről percre nő. Már most rengetegen bombázzák őt túlfűtött üzenetekkel, melyek közül néhányat el sem mert mondani, annyira nem szalonképesek. Egyet azonban megosztott a tévésekkel:

Volt, aki azt akarta, hogy legyek az úrnője, uralkodjak rajta, ő nyalni fogja a csizmám talpát... Rendelkezzek felette, rendelkezzek a pénze és a lakása felett.

Molnár Anikót az lepte meg igazán, hogy rengetegen érdeklődnek utána a húszas, harmincas korosztályból. Ugyanakkor leszögezte: ötezer forint ellenében őt nem lehet megkapni, sőt többért sem.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: TV2)