Hatalmas port kavart az internetezők körében az a történet, amelyet Varga Viktor egy héttel ezelőtt osztott meg az Instagram-oldalán. Az énekes arról tájékoztatta követőit néhány nyugtalanító kép kíséretében, hogy egy fogférget találtak a szájában, amely valószínűsíthetőleg évekkel ezelőtt, egy indiai utazás során költözhetett bele a testébe.

ACsillag születikegykori felfedezettje úgy fogalmazott, egy igen ritka betegség támadhatta meg, amely leginkább a bengáli tigriseknél fordult elő, s bár tüneteiről is részletesen írt, mint utólag kiderült, az egész történet csupán egy durva médiahack volt az énekes részéről, aki napokon át megvezette rajongóit és a médiát, jóllehet sokan végig kételkedtek állításaiban.

„Valójában ez az egész történet arról szól, hogy az emberek mennyire hiszékenyek, mindent elhiszünk.

Valójában egy hatalmas cisztát műtöttek ki belőlem.

Kíváncsi voltam, hogy meddig lehet ezzel elmenni...” – magyarázta a TV2 Mokka című műsorában Varga, aki úgy véli, mivel kísérlete jól sikerült, jó bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy ami a médiában megjelenik, vagy le van írva, azt az emberek szentírásnak veszik.

Az énekes arra kérte az embereket, hogy ne higgyenek el mindent, amit az interneten olvasnak. 

S íme a szóban forgó bejegyzés:

„Amikor pár éve Varanassiban az utcán nevelkedtem a sadhuk (szentemberek) tanítványaként, még nem sejtettem, hogy az a furcsa fájás, ami ott kezdődött a metszőfogam gyökerében, vajon mi lehetett. Több év telt el azóta, s már akkorára dagadt az ínyem, hogy muszáj volt elmennem fogorvoshoz, ahol nem igazán derült ki a röntgeneken, hogy mi történik. Rengeteg vizsgálat után a trópusi betegségek osztályán előrébb jutottunk, és most megműtöttek. Embereknél szinte elő sem forduló dolog volt ez, (alahambra benghalesis,) azaz a bengáli fogféreg, ami leginkább a bengáli tigriseket támadta, támadja, valószínűleg a nyers húsból. Amit a fotókon láthattok, az a betokosodott ivadékai a féregnek, ami az ínyen bemászik a fog belsejébe és élősködik. Szerencsére sikeresen eltávolítottuk a műtét soràn, és megszűnt a para. A további fotókon láthatjátok, amint az utcán élő mesterek tanítanak a csodákkal teli kultúrájukra” – írta az énekes.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Varga Viktor mindenkit átvert: tavaly év végén az alábbi fotókkal híresztelte el, hogy idén már négyen-öten ünneplik a karácsonyt, amiből mindenki arra következtetett, hogy párja terhes lett. 

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: TV2)