A hét utolsó Instahíradójában újabb érdekes posztokat mutatunk. Nézzük, mivel rukkoltak elő a hazai és külföldi hírességek.
  • Az utóbbi időben kevésbé volt aktív az Instagram-oldalán Vajna Tímea. Az Egyesült Államokban élő modell-üzletasszony talán azért sem posztolt annyit, mert több rossz dolog is történt vele: karácsonykor betörtek Los Angeles-i otthonába, és a híresztelések szerint nemrég egy kisbabát is elveszített. Követői közül többen meg is jegyezték, milyen szomorúnak tűnik a képein, ám a legfrissebb felvételek arról árulkodnak, hogy igyekszik nem keseregni.

A falatnyi ezüst ruha, amiben fotózkodott, szépen kiemelte az alakját.

„Hol volt, hol nem volt...” – írta a képekhez.

  • Elkapta a nosztalgiahangulat Dobó Ágit, aki egy 2016-os felvétellel örvendeztette meg rajongóit. Az alábbi felvétel akkor készült az egykori szépségkirálynő, amikor második gyermekét, Natanielt hordta a szíve alatt.
  • Lehengerlő felvétel készült Palvin Barbaráról. A világhírű modell a Jimmy Choo legújabb kampányának arca lett, s bár a felvételen a magassarkú a lényeg, a követők nem tudtak elmenni amellett, hogy Palvin ruhája akár egy esküvői viselet is lehetne.
  • A 2011-es Miss Earth Hungary verseny győztese, Szabó Dóra Balin pihen jelenleg. Ott szerzett élményeiről egy videómontázst készített.
  • Első gyermekét hordja a szíve alatt a Star Academy korábbi győztese, Szőcs Renáta. A fiatal énekesnő már várandóssága harmaddik trimeszterében jár, tapasztalatairól pedig így írt követőinek:

„Emlékszem a várandósságom első felében mennyire rosszul voltam egész sokáig (a második trimeszter közepéig-végéig?) és azon gondolkodtam, hogy hol van az az energia amiről mindenki beszél, hogy kicsattan tőle a második trimeszterbe? Vagy hogy a kismamák arca kivirul és mennyire látszik rajtuk, hogy áldott állapotba vannak. Amikor tükörbe néztem csak egy sápadt, nagyon fáradt arcot láttam, aki épp túlélési üzemmódba van és várja azt a periódust, amiről mindenki beszél! Egyébként aztán ahogy csökkentek a nehéz napok és már kevesebbet látogattam a mosdót, tényleg kezdett jobb lenni és ahhoz képest, hogy milyen nehézségekkel küzdöttem meg azelőtt, tényleg jobb lett. (...) Akkor azt hittem, hogy ILYEN NINCS és egyszerűen nem bírok így létezni, hogy minden percben annyira rosszul vagyok, hogy alig tudok élni, létezni, felállni.. de mára már csak egy olyan döcögős időszak emléke, amit jó volt megtapasztalni és megélni és tényleg egy olyan nehézség és – majd a szüléssel együtt –fájdalom, aminek van értelme is.”

  • Újabb meztelen felvételt mutatott magáról a közösségi oldalán Varga Viktor. A Csillag születik által ismertté vált énekes azt vette videóra, hogy megmártózott a -2 fokos vízben.

„Egész életemben szerettem a meztelenkedést, a társadalom az, ami felöltöztet.

Amikor csak lehet, meztelen vagyok.

Ha vendég jön, akkor legfeljebb egy kendőt magamra kötök. Kifejlődött a bőrlélegzésem, olyan vagyok, mint egy béka. A bőröm vágyik a levegőre, a hidegre. A téli jurta-lét miatt hozzá is szoktam a hideghez, minden nap megmártózom a Dunában vagy a jeges fürdőmben” – mondta a Ripostnak az énekes.

  • Éppen tegnap, azaz február 2-án volt egy éve, hogy a Keeping Up With The Kardashians című reality sztárja, Kylie Jenner életet adott második gyermekének. A kisfiúról, aki csupán a napokban derült ki, hogy az Aire nevet kapta, a sminkmogul most több, korábban soha nem látott felvételt is megosztott a sminkmogul. A videómontázst akkor láthatja, ha ide kattint.

(Borítókép: Varga Viktor, Palvin Barbara. Fotó: TV2, Jacopo Raule/Getty Images)