Csütörtök reggeli hírösszefoglalónkban még: Németh Kristóf harmadjára is apa lesz, Hajdú Péter felképelné a pedofil-botrányba keveredett pedagógust.

Kulcsár Edina

A volt szépségkirálynő 2022-es éve igencsak eseménydús volt: Csutival való válása, majd G.w.M-el kialakult párkapcsolata miatt kapott hideget, meleget, míg nemrég egy büntetőügy kapcsán merült fel a neve. A korábbi modell a megrázkódtatások után most a közösségi oldalán üzent a rosszakaróinak:

Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. 

Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel” – írja Kulcsár Edina, hozzátéve: sokaknak fáj más boldogsága.

Az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le!

– fogalmaz.

„Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam... és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! (...) Ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak! Köszönöm, hogy a feleséged lehetek! ” – zárta sorait az Instagramon egy esküvői fotó kíséretében Kulcsár Edina, aki február 25-én titokban házasodott össze G.w.M-mel.

Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos kérte a családját, hogy ne hívjanak mentőt, ennek ellenére azonnal kórházba szállították, miután rosszul lett boldogasszonypusztai birtokán. Az esetről a zenész egyik szomszédja számolt be először, aki éppen a szántóföldön dolgozott, amikor két, szirénázó mentőautóra lett figyelmes. A csendet most a mulatós sztár ügyvédje törte meg.

„Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel, vagy megfelelő személyzettel” – nyilatkozta a Blikknek Galambos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Lagzi Lajcsinak már korábban be kellett volna vonulnia a kecskeméti börtönbe, hogy megkezdje büntetése letöltését, azonban egészségügyi állapota miatt halasztást kapott.

Hajdú Péter

A műsorvezető tőle némileg szokatlan vehemenciával reagált a napokban nagy botrányt kavaró hírre egy általános iskolai tanár és egy 15 éves diák viszonyáról. Mint ismert, Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – azóta kirúgott – pedagógusa azzal került a média figyelmének középpontjába, hogy online közösségi oldalain azzal kérkedett, hogy viszonyt folytat egy 15 éves diákjával. A botrányos magánéletű pedagógiai asszisztensnél azóta már házkutatást is tartottak. Hajdú Péter véleményére a Ripost volt kíváncsi, így felkeresték a műsorvezetőt, aki mély felháborodásának adott hangot.

Észre kellett volna venni a jeleket! Felháborító, mi több, döbbenetesen gusztustalan, ami történt! 

Még dicsekedett is a tettével ez az aberrált ember, akit azonnal elmeorvosi kezelésnek vetnék alá! Komolyan irigylem az apuka türelmét, én a helyében már rég felképeltem volna a tanárt! 

– fogalmazott Hajdú, aki szerint mielőbbi szigorításokra van szükség.

„Még akkor is ilyen indulatokat váltana ki belőlem, ha egy 15 éves lánnyal történet volna ez, nemhogy egy kis sráccal. A 15 évesek még gyerekek, noha a törvény mást mond, a szememben még azok, így a szememben Bite Zsolt pedofil, bárki, bármit is mond” – szögezte le a televíziós. 

Németh Kristóf

Hatalmas az öröm Németh Kristóféknál: hamarosan újabb gyermekkel bővül a család – számolt be a Story magazin. A népszerű színésznek az előző házasságából született már egy fia, Lóci, aki jelenleg 15 éves, és a második feleségével, Zitával is van egy közös fiuk, a 3 és fél éves Levente. Mivel mindig is nagy családot tervezett, így nagy öröm számára, hogy Zita ismét várandós. 

Tervünk volt, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, bővüljön a család. (…) Zitával mindig is nagycsaládról álmodtunk

– vallotta be Németh Kristóf. Felesége elárulta, hogy a 3 év korkülönbséget mindenképpen ki akarták várni, hogy Levente addigra önállósodjon. A színész hozzátette: nem ijeszti meg a kora.

„47 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy most egy vadonatúj élet kezdődik számunkra, de nem félünk a változástól, hanem kifejezetten várjuk azt az új ritmust, amit a harmadik gyermekem érkezése hoz” – vallotta be Németh.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Szollár Zsófi/Index)