Újra célkeresztben áll Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő neve egy büntetőüggyel került összefüggésbe, ám több közismert személyiség is nyíltan kiállt mellette.

A hét közepén robbant ki botrány egy bírósági üggyel kapcsolatban, amelyben tanúként Kulcsár Edina neve is felmerült. A Miss World Hungary egykori győztesét a Pesti Központi Kerületi Bíróság idézte be nemrég egy 2011 óta húzódó büntetőper miatt, aminek tárgya Kulcsár 2014-es szépségversenyes szereplésének legitimitását is megkérdőjelezi – mutat rá a Magyar Hírlap

Az eredeti cikk megjelenése óta a közismert édesanya valóságos célkeresztbe került, többek között G.w.M exe, Nagy Melanie is megszólalt, akinek szavait a Bors idézte:

„Olvastam. Elég egyértelmű tényeken alapszik. Nyilvánvalóan érint a gyerekek miatt és nagyon is aggasztó. Véleményem van, elég határozott!” – zárta rövidre a nemzetközti kapcsolatok szakértője. Vele ellenben ugyanakkor több közismert személyiség is nyíltan kiállt Kulcsár Edina mellett a vélt vagy valós hír kapcsán.

„Teljes válszélesség mellett kiállok Kulcsár Edina mellett. Remek ember. Szépségkirálynő. Üzletasszony. Nő. Édesanya. Jelenleg kismama. Elszomorító, és mélyen dühítő, hogy ebben a roppant érzékeny időszakában bírálat tárgyává teszik. El sem tudom képzelni, mit érezhet most, de együttérzek vele és meg kell hogy védjem.

Ő az egyik olyan híresség, aki valóban önmagát adja.

Minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, őszinte mosollyal az arcán indul el felém, és tényleg örül, hogy lát. Semmi felszínes műgusztustalan nye-nye-nye, amivel sajnálatos módon naponta találkozom. Nem szeretem, de elfogadtam, hogy sok ember a szórakoztatóiparban képmutató. Edina nem ilyen. Kedves, közvetlen, és a jót keresi az emberekben.

Ezt a nőt egy évvel ezelőtt úgy kezelték, mint egy tömeggyilkost, amikor nyilvánosan vállalta, hogy újra boldog.

Azóta is olyan nyílzáporban él, dolgozik, szeret, gyerekeket nevel, várja legújabb babáját, amit senkinek sem kívánok. Nem érdemli meg azt a darabokra cincálást, amit a média és kommentelők művelnek vele a vélt, vagy valós hír kapcsán” – olvasható Petes-Varga Róbert riporter bejegyzésében.

Mérő Vera író az alábbi gondolatokat tette közzé:

„Kedves Kulcsár Edina! Veled vagyok. Nem tudom elképzelni sem, mit érezhetsz most. Remegő kézzel írom ezt, olyan dühös vagyok azért, amit ez az ócska, nyomorult szennylap tett veled. Mivégre? Hogy Sarka Katának legyen egy rossz délutánja? Na nem mintha lenne erre a gyalázatra bármilyen elfogadható ok.

A múltad csakis a tiéd, nem tartozik senkire, ha igaz, ha nem,

aki ezzel téged sarokba szorít, megszégyenít, az egy utolsó, gerinctelen szörnyeteg. Az, hogy ezt a várandósságod közben teszik veled, különös, rendkívüli aljasság. Aki nem élt át ilyet, nyilván elképzelni sem tudja, miféle rettenetes helyzet ez. Edina! Ha bármiben, BÁRMIBEN segítségedre lehetek, itt vagyok.”

A 2019-es Miss Earth Hungary győztese, Blága Tünde posztját is változatlanul közöljük.

„Kedves mindenki, Sem emberként, sem nőként nem tudok szótlanul elmenni amellett, ahogyan @edinakulcsar_official támadják, és amilyen komoly vádakkal illetik. Kérdezem én, milyen ember az, aki egy harmadik gyermekét váró édesanyába ennyire beleáll? Hol van az emberség napjainkban? Személyesen ismerem Edinát. Velem mindig kedves volt, és tudom róla azt, hogy bármikor lehet rá számítani. Épp ezért kellett megszólalnom, és azért, mert ami most vele történik, az akárkivel megtörténhet, függetlenül attól, hogy igazak a vádak vagy sem. Olyan könnyedén állnak bele emberek másokba!

Csak azért mert ismert az ember, miért gondolják azt, hogy neki nem fáj az, amit vele tesznek?

Lehet bármilyen erős egy ember, akkor is padlóra tud kerülni a sok rosszindulattól... Ezt nem érdemli senki, főként nem egy állapotos anyuka!!!! Ezt most a vádaktól függetlenül mondom! Nőként egy másik nő érdekében! Nem hihetünk el mindent, amit mások mondanak nekünk! Nem tudhatjuk, hol van az igazság. A könyvem utolsó fejezetében pont erről, az előítéletekről írok! Most is és mindig jussanak eszetekbe Jézus szavai: »Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!«.”

Az ügyben tartott tárgyaláson úgy tudni, Kulcsár Edina a várandósságára hivatkozva nem jelent meg, ám további tárgyalások várhatók május 2-án, 4-én és 10-én.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Index/Szollár Zsófi)