Néhány hónappal ezelőtt egy budapesti albérletre cserélte drága családi házát Gáspár Bea és férje, Gáspár Győző. A Hal a tortán háziasszonya és a showman azért döntöttek a költözés mellett, mert sokallották a mediterrán stílust idéző, kívül-belül felújított ház fűtésszámláját, de lányaikhoz is közelebb szerettek volna lenni.

„Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel. Nem véglegesen, de

a salgótarjáni házunk téli fűtése túl drága lett volna, ráadásul a munka is a fővároshoz köt most minket, így ez tűnt a legjobb döntésnek.

Most éppen a Hal a tortán adásait forgatjuk, hamarosan újabb harminc résszel jelentkezünk, így nagy könnyebbséget jelent számomra a napi közlekedésben, hogy a fővárosból indulok dolgozni. Egy sportpályára néz a nappalink, novemberben heti háromszor el is kezdtem kocogni, de karácsonykor leálltam, és azóta sem tudom rávenni magam a mozgásra. A családom – hogy ne mindig a lelkiismeret-furdalást okozza bennem – időnként viccesen megjegyzi, nem is baj, mert akkor végképp megállíthatatlan lennék. Komolyra fordítva a szót, sajnos ami nem alakul ki fiatalon, az később nehezen fog, ezért minden fiatalt biztatok, hogy ezt a lehetőséget ne hagyja ki. Ha valaha az életemben intenzíven sportoltam volna, bizonyos élethelyzeteken könnyebben átlendülhettem volna” – jegyezte meg nemrég a Story magazinnak Gáspár Bea.

Azonban – mint kiderült – a családi idill nem tartott sokáig a nagyvárosban. Míg Gáspár Bea nagyon hazaköltözne, férje maradna még.

„Azért jöttünk fel ide Budapestre – és mindenképpen egy bútorozott lakást kerestünk –, mert a férjem is és én is úgy gondoltuk, hogy ide köt minket az élet, mert a lányaink is itt vannak, jobb lesz nekünk itt” – árulta el költözésük okát Gáspár Bea, aki ma reggel a TV2 Mokka című műsorában jelentette be, hogy hogy hamarosan visszaköltöznek Salgótarjánba.

„Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye.

Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is meg nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette”

– vallotta be Bea asszony, mire férje rávágta:

„Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, hogy mit nyavalyog,

neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit”

– adott hangot elégedetlenségének Gáspár.

Az alábbi rövid videóban betekintést nyerhet Gáspárék salgótartjáni otthonába, pontosabban a nappaliba.

S íme a konyha:

A Konyhafőnök VIP korábbi győztese azt is elárulta, hogy nagyobbik lányát, Evelint tartja legnagyobb támaszának: mindenben mellette áll, és dicsérni is szokta őt.

„Ő a legnagyobb támaszom, sosem mulasztja el megjegyezni, hogy aggodalomra semmi okom” – magyarázta Gáspár, aki igyekszik tenni azért, hogy jól nézzen ki.

(Borítókép: Gáspár Bea. Fotó: Index/Trenka Attila)