A modell férjének, Justin Biebernek a napokban úgy kellett távoznia a színpadról, hogy közben a feleségét szidták. A hírek szerint Selena Gomezt is megviselte, ami az utóbbi időben körülötte zajlik.

Justin Bieber nemrég bejelentette, hogy törli világkörüli Justice turnéjának összes hátralévő fellépését, a minap azonban mégis színpadra állt a Rolling Loud fesztiválon Don Toliver amerikai rapper és énekes show-ján. A közönség a távozása közben így reagált: a „Fuck Hailey Bieber” szavakat skandálták, ami magyarul annyit tesz: „B*szd meg,Hailey Bieber. Az esetről videó is készült, íme:

@popbasedaily and he still didn’t defend her 💀💀 #justinbieber #haileybieber #beliebers #rollingloud #fyp #viral ♬ Calm Down - Rema & Selena Gomez

A Cosmopolitan állítása szerint Selena Gomez a napokban feltöltött a TikTokra egy videót, melynek kommentszekciójában azt kérte a rajongóitól, hogy legyenek kedvesek, továbbá bevallotta, nagyon megviselte a kialakult Hailey Bieber dráma.

Kérlek, legyetek kedvesebbek és vegyétek figyelembe mások mentális egészségét. Nehéz a szívem, és mindenkinek csak jót szeretnék. Sok szeretettel

– tette hozzá. A két nő között kialakult konfliktus óta Hailey Bieber és barátnői oldaláról milliós nagyságrendben iratkoztak le a követők, sőt, szétterrorizálják Hailey Biebert. A kikövetéseknek hála Gomez lett a legtöbb követővel rendelkező nő az Instagramon, megelőzve ezzel Kylie Jennert, aki már jó ideje magánál tartotta ezt a címet.

(Borítóképek: Hailey Bieber Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards)