Hétfő reggeli hírösszefoglalónkban még: Lékai-Kiss Ramóna kisfia szerelmes a Sztárban Sztár énekesnőjébe, durván kigyúrta magát Baronits Gábor kedvese, Szorcsik Viki és Csuti ismét egymás oldalán mutatkoztak.

Tóth Gabi

Miután Tóth Andi bejelentette, hogy visszavonul az énekléstől, azóta több énekesnő is reagált a szinte példa nélküli esetre. Az X-Faktor korábbi énekesnője, Horányi Juli az Instagram-oldalán fakadt ki:

„Ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, egy Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor szerintetek jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban?” – kezdte a videóját Horányi, akinek bejegyzése alá Tóth Gabi is odafűzött néhány gondolatot.

„Mesélhetnék Julikám... és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak, a férfiak max. csendben, fülhallgatóban...

A nők, a nőkért meg tudod nem annyira rajonganak sajna. Pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda

Hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról "álmaik pasija" és kiválasztva lesznek… Ha egy női előadó csinos is és magasabb energia szinten van, akkor pedig az tolakodó a nőknek, mert bekapcsolja bennük a féltékenységet. Szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam” – fogalmazott Tóth Gabi, aki korábban többször is összerúgta a port Andival, ám ezúttal úgy tűnik, mellette áll.

Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi sokaknál kiverte a biztosítékot, miután fulladásos betegsége miatt a börtönbe vonulásának elhalasztását kérte. Az igazi felháborodást azonban nem az okozta, hogy a megadott határidőre nem vonult be a kecskeméti börtönbe, hanem hogy néhány nappal később már tatabányán adott koncertet. Bizonyára ez is közrejátszott abban, hogy Galambos Lajos bejelentette a visszavonulását, a koncertjeit pedig lemondta.

„A saját elhatározásomból és persze, az egészségi állapotom okán is, egyelőre visszavonulok a színpadról.

A soron következő bulikat lemondtam. Nem lehet két végén égetni a gyertyát. Így amíg véget nem ér a kálváriám, addig ehhez a döntéshez tartom magam.

Ezt tanácsolták az orvosaim is, de erre kért a családom is” – mondta a Borsnak Lajcsi, aki azon nyomban börtönbe vonul, amint megérkezik a behívó.

Lékai-Kiss Ramóna

A Sztárban Sztár énekesnőjének, Schoblocher Barbarának az egyik legnagyobb rajongója Lékai-Kiss Ramóna kisfia. A műsorvezetőnő ezt meg is említette a legutóbbi adásban:

Te vagy a kisfiam első szerelme. Mit szólnál hozzá, ha én lennék az anyósod?

– viccelődött a zsűritag.

Baronits Gábor

Bomba formában van Baronits Gábor kedvese, Oczella Eszter. A Jóban rosszban korábbi színészének párja néhány évvel ezelőtt kezdett testépítéssel foglalkozni, az eltelt idő alatt pedig számos fitneszversenyen diadalmaskodott már. Mostanra szemmel láthatóan nagyon kigyúrta magát: egyre szálkásabb, ezt pedig az Instagram-oldalán is megmutatta.

Az edzések brutál kemények,

már ami az alsótest edzéseket illeti, a kalóriabevitelemet közepesen alacsonynak mondanám, volt már több, de kevesebb is, talán egy kicsit kezd megcsappanni az energiám, de mindent összevetve egész jól érzem magam, a formával pedig nagyon elégedett vagyok.”

Szorcsik Viki és Csuti

Farm VIP cím műsor adásba kerülése után röppent fel a hír, miszerint Szorcsik Viki egy párt alkot Szabó András Csutival. A páros a műsorban ismerkedett meg, ahol egyből szimpatikusak lettek egymásnak. A szerelmet azonban viharos gyorsaságú szakítás követte, ám nemrég ismét egymás oldalán láthattuk a két celebet, akik a történtek ellenére úgy tűnik, hogy jó viszonyban maradtak. Legalábbis ez látszik a TV2 oldalára felkerült videóban, amelyen Csuti és Viki vidáman, nevetgélve ül egy mikrobuszban a Sztárok a reptéren című műsorban.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2)