Egy héttel ezelőtt kiemelkedő sikerrel debütált a TV2 legújabb gameshow-ja, a Zsákbamacska, amit Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci vezet. A vetélkedőben nincs üresjárat: egyik poén a másikat követi.

A két műsorvezető minden adásban gondoskodik a jó hangulatról. Cinkelésből és a csinos játékosoknak való bókolásból sincs hiány: míg az énekes egy házas stewardess hölgyre vetette rá magát egy korábbi adásban, addig a rapper-műsorvezető egy pompomlányt és egy disco királynőt is kiszúrt magának. Majka igencsak meglepődött azonban akkor, amikor egy olyan lány érkezett a stúdióba, akinek anyjával annak idején együtt bulizott – derült ki a mai adás előzeteséből. 

Az Anna nevű fiatal lány ráadásul Ózdon nevelkedett, ahonnan Majka 2002-ben tört ki. Mint mesélte, a rapper és az édesanyja több alkalommal is eljártak együtt szórakozni, melynek hallatán Majka meg is ijedt.

„Hallod, az milyen műsor lenne, mint a Jerry Springer Show, és azt mondaná: »Én vagyok a lányod!«” – vetette fel Pápai Jocinak Majka.

A híresség korábban elárulta: börtönben is végezhette volna, ha Ózdon marad.

„Nem titok, hogy életem nagy részét sokáig a barátaimmal, az utcán éltem. Pa­nelgyerekek voltunk, és kisebb hadsereget verbuváltunk délutánonként, aztán a szüleim válása után elköltöztünk Ózd másik részére. Ekkor baráti társaságot is váltottam, és az új társaság, így visszagondolva, nagyon veszélyes csapat volt. Mára a kilencven százalékuk ki-be jár a börtönből, sokan életellenes bűncselekmények miatt. (...) Van bennem egyfajta félelem, hogy soha többé nem akarok csóró lenni, és visszakerülni oda, ahonnan jöttem. (...) De félreértés ne essék, ennek a vidéki létnek, és a nyolcvanas-kilencvenes évek gyerekkorának, azért megvolt a maga szépsége is” – mesélte korábban Peller Mariann Sorsunkban gyermekeink jövője című műsorának vendégeként.

(Borítókép: Majka. Fotó: Index/Papajcsik Péter)