Élete egyik legszebb és legdinamikusabb nyaralásán van túl Szabó András, azaz Csuti. Az üzletember Dominikán, pontosabban Saona szigetén pihent fiatal szerelmével, Biankával, s bár a paradicsomi környezetben töltött idő csak még inkább összekovácsolta őket, a hazatérésük már nem lehetett felhőtlen.

A Sztárok a reptéren műsorvezetője a közösségi oldalán végig dokumentálta utazását, s néhány fotót a szerelméről is megosztott, ám azokat szigorúan csak a 24 órán át elérhető Instagram-történetében tette közzé. Mint mondja, mivel korábban már megégette magát azzal, hogy kitette az életét a közösségi médiának, ezért most tudatosan kerüli a nagy hírverést a párjával.

A luxusnyaralást a kétgyermekes édesapa szerint az tette igazán széppé, hogy egy olyan valakivel kapcsolódothatott ki, akit nagyon kedvel és még inkább meg szeretne ismerni. 

„Életem egyik legszebb és legdinamikusabb nyaralása volt, a programokkal, mindennel. Nyilván egy extra volt, hogy egy olyan valakivel utaztam el, akire nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, akit nagyon szeretek, és akivel nagyon jó sok mindent megtapasztalni együtt. Most még egy ilyen »wow-effektben« vagyunk, és mivel éppen erre az effektre csatlakozott rá ez az utazás, megkoronázott mindent, amit mi együtt eddig átéltünk. (...) Ha létezik földi mennyország, akkor az biztos a Saona-sziget. (...) Életemben nem láttam ilyen színeket, és nem ettem ilyen finom mangót, banánt” – mesélte a TV2 Mokka című műsorában Csuti, aki bálnalesen is járt, amivel régi vágya teljesült.

A repülőre szállás előtt azonban váratlan dologgal kellett szembesülniük.

A Fradi-Leverkusen meccsre igyekvő üzletembert és párját áttették egy később induló járatra, ám ennek okát azóta sem értik. Az európai nyolcaddöntőről lekéstek, ugyanis hat órát kellett várakozniuk a frankfurti reptéren.

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: TV2)