Tíz éven át tudatosan tartotta magát távol a média világától, ám mostanság páratlan népszerűségnek örvend az interneten Molnár Anikó. A Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárja a néhány héttel ezelőtt elindított OnlyFans-oldalának és intim tartalmainak köszönheti a sikert.

A szőkeség, aki 15 évvel ezelőtt szerepelt utoljára meztelenül a Playboyban, némi tagsági díj ellenében tesz közzé magáról pikáns felvételeket a felnőttek körében igen népszerű platformon. Pár napja az egyik ilyen fotóját ingyen is meg lehet tekinteni; ezt a fotót akkor láthatja, ha ide kattint

Hogy rajongói kedvére tegyen, Molnár a minap új ötlettel állt elő. Egy játékot hirdetett meg előfizetőinek: 3 dollárért (1086 forintért) randit lehet nyerni vele. 

„Ez az ajánlat csak az előfizetőknek szól.

Tombolaszerűen működik, egy hét után a sorsolórendszer kiválaszt valakit, akit elhívok egy kávézóba. Még csak egy napja megy a játék, de már sokan írnak,

mennyire szívesen töltenének velem néhány órát” – mondta a Blikknek Molnár Anikó, hozzátéve, a helyszín megbeszélés kérdése.

„Észszerű határokon belül Esztergomtól Budapestig megoldható minden, nincs lefixálva semmi. Bármit persze nem kérdezhet és tehet meg velem a szerencsés nyertes, de egy normális találkozásra mindenképpen számíthat.”

A híresség korábban tudatosan tartotta távol magát a médiától, az utóbbi hónapokban azonban elég sok mindent megosztott magánéletéről. Korábban a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában tárta fel őszintén visszavonulásának okait, de a pánikbetegségéről is beszélt, valamint arról, hogy szerelemből szeretne házasodni. Gyermekre azonban nem vágyik. 

Ön randizna Molnár Anikóval?

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: YouTube)