Hetek óta kivételes népszerűségnek örvend Molnár Anikó OnlyFans-oldala, ám azt, hogy milyen képeket oszt meg magáról a sminktetoválóként dolgozó egykori valóságshow-szereplő, csak azok tudhatják, akik előfizetnek rá.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy rekordszámú felhasználó fizetett elő arra, hogy láthassa az egykori Nagy Ő igényes és erotikus fotóit, pár napja azonban az is kiderült, hogy a híresség a

népszerűségét tekintve világszinten a tartalomgyártók felső 1 százalékában van.

Bár korábban jogtalanul tulajdonították el és osztották meg a képeit, kihívó fotókat Molnár önszántából is megoszt magáról a közösségi oldalán. Ízelítőt legutóbb a Facebookon adott, arról azonban gondoskodott, hogy a Bencze Zoltán fotós által készített felvételt a közösségi oldal szabályzatának megfelelően tegye közzé. Ezért van az, hogy egy-egy „cenzúra” felirattal takarták ki a szőkeség mellbimbóit.

„Az OnlyFans-oldalammal bekerültem a világ élvonalába, ez magáért beszél” – mondta a Ripostnak. 

Molnár az utóbbi időben többször is beszélt OnlyFans-oldaláról.

„Van, aki azt mondja, hogy pornózom... hát ez egyáltalán nem igaz! Az igényes és erotikus fotóknak semmi köze a pornóhoz, és nekem sem lesz soha.

Van egy határ, amit nem lépnék át soha”

– jelentette ki Molnár, aki korábban arról is beszélt, hogy azért is regisztrált az erotikus tartalommegosztó oldalra, mert nem alapított családott. Mint mondta, mivel nincsenek gyerekei, nem kell senki másra tekintettel lennie, csak az édesanyjára és saját magára.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL)