Páratlan népszerűségnek örvendenek azok a tartalmak, amelyeket Molnár Anikó oszt meg előfizetésért cserébe az OnlyFans-oldalán. A ValóVilág egykori játékosa nagyon imponálónak találja, hogy férfiak tömegei iratkoztak fel a profiljára, de a korhatáros felvételek posztolásából hátránya is van.

Mintegy másfél héttel ezelőtt indította el vállalkozását Molnár Anikó a felnőttek körében igen népszerű erotikus tartalommegosztó oldalon, az OnlyFansen, s bár ennyi idő alatt is szép összeget kaszált, máris gondjai akadtak. A híresség tartalmait ugyanis a tiltás ellenére lementik és árulják, ami bűncselekménynek számít.

„Egy hete indult el az oldal, most azt mondhatom, hogy elégedett vagyok az indulással. Sok feliratkozóm van, a visszajelzések pedig azt mutatják, hogy elégedettek a tartalommal. Minden nap jó minőségű, új fotót töltök fel, odafigyelek arra, hogy igényes oldalam legyen, ahova megéri újra és újra visszatérniük a látogatóknak. Sajnos persze azonnal

megjelentek a bűnözők is, napok kellettek és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, féláron mindenféle oldalakon. Igen komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak ezzel,

amit természetesen nem hagyok annyiban. Rendőrségi feljelentést teszek. Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben, ez bűncselekménynek számít, ami börtönbüntetést von maga után. Remélem ezzel tisztában vannak azok, akik ilyen aljas módon viselkednek” – idézi a Ripost a hírességet. A lap szerint nemzetközi szinten is kimagaslónak számít, hogy Molnár oldala egy hét alatt háromezer feliratkozót vonzott.

Az egykori Nagy Ő-t ráadásul sokan azzal vádolják, hogy azzal, hogy regisztrált az OnlyFansre, a testét kezdte el árulni.

„Van, aki azt mondja, hogy pornózom... hát ez egyáltalán nem igaz! Az igényes és erotikus fotóknak semmi köze a pornóhoz, és nekem sem lesz soha.

Van egy határ, amit nem lépnék át soha”

– jelentette ki Molnár, aki korábban arról is beszélt, hogy azért is regisztrált az erotikus tartalommegosztó oldalra, mert nem alapított családot. Mint mondta, mivel nincsenek gyerekei, nem kell senki másra tekintettel lennie, csak az édesanyjára és saját magára.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL)