Hemzseg a jó poénoktól a TV2 legújabb gameshow-ja, a Zsákbamacska, melynek ma esti adása egy egészen bizarr pillanatot is tartogat.

A vetélkedő egy héttel ezelőtt kiemelkedő sikerrel debütált a TV2-n, az pedig, hogy ez a műsor ilyen népszerű a nézők körében, talán annak is köszönhető, hogy a műsorvezetők, Majoros Péter, azaz Majka és jó barátja, Pápai Joci minden adásban kiborítotják a poénvödröt.

A gameshowt ráadásul különleges karakterek is feldobják, akik nem akármilyen jelmezekben érkeznek: a szerencsevadászok között volt már macskanő, fáraó és matróz is. A legnagyobb meglepetés mégis a ma esti adásban várható: mint az a  TV2 adás előtti tartalmából kiderül, Majkáék sokszor előbb adnak esélyt a legfigyelemfelkeltőbb karaktereknek a játékra. Választásuk ezúttal egy férfire és egy nőre, azaz a két „dudásra” esik, akiknek jelmeze egy méretes női dekoltázst formál meg.

Miután az egész stúdió együtt énekelte Fekete Pákó Add ide didit! című dalát, Pápai Joci – aki először azt hitte, nem női melleket, hanem terheshasakat lát – fogta magát, és beletúrta az arcát a játékosok mellei közé. Az énekes fejét jól össze is nyomták.

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Index/Papajcsik Péter)