A TV2 legújabb gameshowjában, a Zsákbamacskában Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci úgy pörgetik a poénokat, mint korábban Kasza Tibi vendégei a Szerencsekereket.

Az énekes, aki korábban kétszer is képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, ezúttal nem mesterként, hanem a rapper-műsorvezető szórakoztató jobbkezeként áll helyt a műsorban. Majka és Pápai hosszú évek óta tartó, szoros barátsága belsős poénokat és kínos leleplezéseket is hoz az adásokba – így derült fény arra, hogy Majka szerint az Origo című dal előadója sokszor kamuzik.

Legalábbis, ami a frizuráját illeti, a rapper szerint biztosan, mivel az elmúlt két évtizedben, mióta ismerik egymást, sosem volt Pápainak ennyire göndör a haja, mint most.

Ismerlek hülye gyerek 20 éve, sose voltál göndör! Egy ideje göndör vagy és azt mondod, hogy mindig göndör voltál. Ez kajak kamu!”

csattant fel az adásban Majka, mire Pápai egyből rávágta: azért nem látta sosem ilyennek a haját, mert vagy teljesen kopasz volt vagy copfban hordta.

A közel 30 év után visszatérő Zsákbamacska egyébként kiemelkedő sikerrel debütált a TV2-n. A vetélkedő március 12-i, vasárnap esti különkiadása a Sztárban Sztárban a 2023-as év legnézettebb műsora lett mindhárom kiemelt korcsoportban (18-59 évesek, 18-49 évesek, teljes lakosság).

(Borítókép: Majka és Pápai Joci. Fotó: Index/Papajcsik Péter)