Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva egy nem mindennapi küldetésbe vág Tóth Dávid, aki az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandrealityben próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén. A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó társa Kucsera Gábor lesz, akivel mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy övék lehessen a 10 millió forintos fődíj.

A két világbajnok – és a többi versenyző, azaz Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla – hihetetlen vadregényes tájakon fog járni, ám az egyelőre kérdéses, hogy a helyiek hogyan fogadják őket és hogy mennyire megy majd nehezen a stoppolás és a szálláskeresés.

„Ha fáradt lesz, akkor neki a töke ki lesz mindennel” – árulta el a TV2-nek adott miniinterjújában Kucsera Tóthról, aki csak helyeselni tudott.

Nagyon rosszul viselem, ha éhes vagyok, de a kajáért is kuncsorogni kell majd.

Egyelőre egyszerűen nem tudom elképzelni, honnan szerzünk majd ételt. Az biztos, hogy ki fogok akadni, ha mondjuk fél napja már, vagy két napja, vagy nem tudom mennyi ideig fogok éhezni” – vetítette előre a kajakozó, aki amiatt is izgul, hogy hogy hogyan fognak szálláshelyet találni maguknak éjszakára. A kalandreality forgatása alatt ugyanis nem mindig garantált a szállás: legtöbbször idegenekhez kell majd bekéredzkedniük aludni.

Mint kiderült, Kucsera Gábortól távol állnak az efféle szívességkérések.

„Szerintem az első bekéredzkedés az nyögvenyelős lesz, de onnantól kezdve hazajövünk és mindenhova bekéredzkedünk aludni...” – magyarázta.

Alekosz is elutazik, de nem Baukó Évával

Sokan kíváncsiak voltak arra, ki társul majd Nagy Alekoszhoz az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban, s bár úgy hírlett, hogy egykori villatársa, Baukó Éva csatlakozik a ValóVilág korábbi nyerteséhez, az végül eddig titkolt barátnőjével indul el Mexikóba. A magát többek között koronahercegnek, követett és megfigyelt személynek tartó híresség társának kiléte azért is kavart nagy port, mert Baukó a Redditen közzétett egy indulatos posztot.

„Az utolsó szereplésem vele a Vacsorakirály című műsorban volt, ahol undorítóan viselkedett velem... Még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!!! Sajnálom, hogy ennyire nárcisztikus, önimádó, megbánást nem tanúsító véleményem szerint szociopata jellemvonásokkal rendelkező ember...” – fejtette ki véleményét Baukó Nagyról, akitől kétségtelen, hogy nagy beszólásokra és „megmondásokra” lehet számíthatani a kalandrealityben.

A bemutatkozó kisfilmjében például azt is elárulta, hogy a barátnőjének hányas a lába, de azt is felsorolta, mi mindennel foglalkozik vagy foglalkozott:

„Nagy Alekosz, nemzetközi sztár, vagyonőr, taxisofőr, üzletember, etikus hacker, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, a BRFK által követett, megfigyelt, lehallgatott személy, tavi finánc, író há' meg a többi...” – magyarázta az egykori valóságshow-hős, aki korábban a Szerencsekerékben külön kérte, hogy Kasza Tibi hasonlóképpen mutassa be. Nagy egyébként azt is leszögezte, hogy:

A nőknek az a dolguk, hogy hisztizzenek. Amelyik nő nem hisztizik, az nem nő.”

Elmondása szerint komoly célja van a kalandrealityvel: a mexikóiakat akarja megtanítani magyarul, ha már ott van.

Ön nézni fogja az Ázsia Expressz új évadát?

(Borítókép: Tóth Dávid. Fotó: TV2)