Újabb férfira vetette ki a hálóját Emily Ratajkowski. A világ legszebb mellű nőjeként is becézett szupermodell ezúttal a One Direction egykori tagjához, Harry Styleshoz került közel néhány friss felvétel tanúsága szerint.

A Grammy-díjas énekesről és a modellről készült videót a Daily Mail című lap közölte még szombaton. A felvétel nagy port kavart az internetezők körében, tekintve, hogy Ratajkowski az utóbbi időben úgy cserélgette a pasikat, mint más az ágyneműjét, ám azt senki nem gondolta volna, hogy Stylesszal is összegabalyodik.

Az énekes a Love On Tour című koncertturnéja miatt járt Tokióban, ahol a felvételt is a rögzítették, ám azt nem lehet tudni, hogy az egygyermekes modell milyen okból utazott Japán fővárosába, de a feltételezések szerint Styles maga hívta Ratajkowskit a koncertjére. 

A lesivideók Tokió utcáin készültek róluk.

Íme a videó:

@easily_obsessed happy to be your news source #harrystyles #emilyratajkowski ♬ Falling - Harry Styles

Mint ismert, Harry Styles tavaly novemberben szakított Olivia Wilde színésznővel, akivel csaknem két évig alkottak egy párt. Úgy tudni, a szakítás után jóban maradtak, barátokként folytatják tovább.

Emily Ratajkowski szerelmi élete az utóbbi időben kicsit színesebb volt: mióta bejelentette, hogy férjével, Sebastian Bear-McClarddal elválnak, több férfivel is románcba bonyolódott: többek között Pete Davidson és Eric André humoristákkal, valamint egy Jack Greer nevű férfivel és DJ Orazi Rispóval is hírbe hozták. Bear-McClarddal a válókeresetet tavaly szeptemberben nyújtották be, kétéves kisfiukat, Sylvestert közösen nevelik.  

A TikTok-videó alatt mindenesetre kommentben többen kiemelték: elég visszataszítónak találják, ahogy Styles csókolózik.

Ön mit gondol: hosszútávú lesz Harry Styles és Emily Ratajkowski románca?

(PageSix)

(Borítókép: Harry Styles és Emily Ratajkowski. Fotó: Northfoto, ZUMA Press Inc, Billy Bennight; Northfoto, ZUMA Press Inc, CraSH)