Egy magazin hasábjain mutatkozott együtt legutóbb kedvesével Növényi Norbert. Az egykori díjbirkózó és Kriszta 16 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással.

Növényi Norbert a ’80-as és ’90-es években hazánk büszkesége volt: 1980-ban aranyérmet nyert birkózásban a moszkvai olimpián, majd a '80-as évek végétől színházi és filmszerepeket is kapott. Legemlékezetesebb szerepei a '98-as Zimmer Feri, a 2001-es Üvegtigris és a 2004-es Magyar vándor című filmekben voltak.

Megbecsülését és hírnevét évtizedekkel később nagyban beárnyékolta büntetőpere, amelynek során adócsalás és sikkasztás vádjával, hetedrendű vádlottként 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte őt a Fővárosi Törvényszék 2018-ban. Büntetését egy évvel később 2 évre mérsékelték 4 évre felfüggesztve. Szabadulásakor szerető család várta haza, párja és kisfia a börtönévek alatt is végig kitartott mellette. 

„Szerencsés vagyok, mert amit az összeköltözésünkkor megfogadtunk, hogy jóban és rosszban együtt leszünk, azt most megtapasztalhattam. Amikor ránézek Krisztire, nemcsak a nőt, a páromat, a gyermekem édesanyját látom benne, hanem a biztonságot, a jóságot, a szeretetet. Az első perctől kezdve mellettem volt. Soha nem kérdőjelezte meg az ártatlanságom” – árulta el a Best magazinnak Növényi Norbert, aki felfüggesztett szabadságvesztésének 2022. február 22-ei lejáratát követően a rivaldafénybe is visszatért: a tavalyi évben feltűnt például a TV2 Doktor Balaton című sorozatában, valamint a mai napig vendégeskedik különböző tévéműsorokban.

Három gyerek büszke édesapja

Az egykori olimpiai birkózó Krisztával közös fia, Nándi már 13 éves. Vele és Krisztával nagyon keveset mutatkozik a nyilvánosság előtt Növényi, akit a családtagjai közül legtöbbet az előző házasságából született 24 éves fiával, a szintén birkózó ifj. Növényi Norberttel látni. A két fiún kívül az egykori bajnok még egy 39 éves nő, Xénia büszke édesapja.

(Borítókép: Növényi Norbert. Fotó: Bakró-Nagy Ferenc/Velvet)