Több év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Növényi Norbertet

2018.06.06. 08:31

Fogadja szeretettel lapszemléket, amelyben először azt tisztázzuk, miért kapott 3 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést Növényi Norbert.

Röviden: szerinte semmiért, és azt is jogtalanul. 

Nem vagyok bűnös, nem tettem semmi törvénybe ütközőt, nem is értem, mit keresek itt. Tele van a hócipőm ezzel az üggyel, nem értem ezt az egészet

- nyilatkozta a Blikknek a bíróságon. 

novenyi 8

A Fővárosi Törvényszék szerint az olimpiai birkózó hetedrendű vádlottként bűnös fiktív számlák kiállításában, kétrendbeli adócsalásban és háromrendbeli magánokirat-hamisításban, amely bűncselekményekben bűnsegédként vett részt, írja a lap.

Növényi egyáltalán nem érti az egészet, szerinte ugyanis csak reklámarca volt az adócsalással vádolt, banánimporttal foglalkozó cégnek, semmi egyéb. Az ítélet nem jogerős, Növényi ügyvédje szeretné, ha ügyfelét felmentenék, az ügyész azonban súlyosbításért fellebbezett.

Nézzük meg, mit írnak még a lapok! 

  • Oszvald Marika pár percre hagyta az autójában a bőröndjét, de addig ismeretlen illetők kinyitották a járművet, és elvittek belőle mindent: a csudálatos új ruháját és édesanyja fülbevalóját. Meg van törve Oszvald Marika. (Blikk)
  • Segítséggel, de már fel tud állni a legutóbbi X-Faktor egyik győztese, Ricco. Ez azért különleges, mert évekkel ezelőtti autóbalesete miatt csak kerekesszékkel tudott közlekedni. (Bors)
  • Agyi infarktusa miatt vasárnap óta kórházban van Paudits Béla. Ápolója szerint a 68 éves színész felépülése kétséges, jelenleg rémes állapotban van: a jobb oldala lebénult, nem tud beszélni, és nem ismer fel senkit. (Blikk)
  • 5 év után kiderült az igazság? Édesanyja szerint ezért halhatott meg Cipő. A Blikk ezzel a címmel invitálta az olvasókat arra, hogy elolvassák a cikket, majd megtudják a választ: a család egyszer majd egy pozitív hangvételű könyvben tervezi leírni, hogy ki volt az a személy, aki a halálba hajszolta Cipőt. De most nem. Édesanyja csak annyit mond, nem kellett volna annyi koncertet elvállalni. 
  • Egy nőnek Pokorny Lia Dolgok, amikért érdemes élni című
    előadása közben folyt el a magzatvize. Az előadás leállt, a közönség tapsolt, a baba 1 és negyed óra múlva megszületett a kórházban. (Bors)
  • Fodor Zsóka egyre pedzegeti, hogy szívesen visszatérne a Barátok köztbe. Mivel Magdis anyust annak idején igen szakszerűen végezték ki a sorozatban, visszatérése mindenképpen szokatlan lesz, ha lesz egyáltalán. (Blikk)