Meglehetősen jellegzetes módját választotta annak Schmuck Andor, hogy pár szóban bemutassa exfeleségét, Krisztinát, aki vele tartott a TV2 Ütős ötös című műsorának forgatására.

A politikus a megdöbbentő kijelentésével a műsorvezetőt, Till Attilát is zavarba hozta, ám nem ez volt az egyetlen bizarr információ, amelyet megosztott.

„Krisztina a volt feleségem, olyan, mint a cunami. Amikor jött, akkor kedves volt és nedves, amikor ment, akkor viharos és mindent vitt...” – vette viccesre a figurát a TV2 vetélkedőjében Schmuck, utalva ezzel arra, hogy egykori neje jól jöhetett ki a válásból.

Schmuck aztán a keresztanyukáját is bemutatta, aki elmondása szerint a neveléséért felelt. Az asszony elmondta: a politikus nem enni szeretett, hanem zabálni, mire Schmuck csak helyeselni tudott.

„Gyerekkoromba? Én mindig [szerettem enni]. Tartós fogyasztási cikk vagyok. Nem csak kólát iszom, de abból napi hét litert szoktam. Sosem voltam rosszul tőle. Az orvos azt mondta, hogy ezt nem szabad, én meg mondtam neki, hogy

legfeljebb tíz évvel tovább leszek halott, mivel lebomlani nem fogok, az biztos”

– magyarázta Schmuck, mire Tilla megkérdezte tőle, hogy mégis hogyan tud ennyit inni. A politikus rávágta: pohárból meg üvegből.

A játékot a Velvet munkatársai is kipróbálhatták, a tapasztalatainkról ide kattintva olvashat bővebben.

(Borítókép: Schmuck Andor. Fotó: TV2)