Bármilyen meglepően is hangozzon, Jennifer Lopez nem követ szigorú diétát, és nem is sanyargatja magát annak érdekében, hogy kirobbanó formának örvendjen. Férje, Ben Affleck elmondása szerint egészen megdöbbentő, miket eszik az énekes-színésznő.

Ben Affleck pénteken Drew Barrymore talkshowjának vendége volt, pontosabban videóhívásban jelentkezett be a színésznőhöz, akinek az egyik első kérdése az volt a beszélgetés során, hogy tartanak-e csalónapokat Lopezzel. A kétszeres Oscar-díjas színész úgy véli, J.Lo valamiféle természetfeletti, varázslatos dolognak köszönheti, hogy 20 éveseket megszégyenítően néz ki 53 éves létére.

„Most elmondok neked valamit, ami biztosan feldühít. Jennifer egyszerűen azt eszik, amit csak akar. Bármit. Pizzát, sütit, jégkrémet. Ő is edz, ahogy én is, de én valahogy én nem úgy nézek ki, mint egy húszéves. Tudod, mire gondol: tökéletes bőr, meg minden. Nem lehet elvitatni a munkamorálját, a fegyelmét, és ezt a »szuperhősös« dolgot. Ő a világ legcsodálatosabb nője, lenyűgözően néz ki” – magyarázta a színész, akinek szavai kétségbe ejtették Drew Barrymore-t.

Affleck a The Drew Barrymore Show című műsorban aztán azt is elárulta, Lopez mit akar megváltoztatni rajta.

„Valószínűnek tartom, hogy örülne neki, ha tömörebbre fognám, amikor beszélek. Nem tudom, észrevetted-e, de csak mondom, mondom és mondom a magamét. Mondjuk Jennifer sosem mondta még, hogy zavarja, de erre tippelnék” – mondta a színész.

(PageSix, Marca)

(Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck. Fotó: Getty Images/Rodin Eckenroth/FilmMagic)