Nem titok, hogy a felnőttek körében igen népszerű platformra, az OnlyFansre több hazai híresség is regisztrált az elmúlt években. Legutóbb az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó árulta el, hogy erotikus tartalmakat oszt meg magáról, némi tagsági díj ellenében.

A híresség azt mondja: azért döntött úgy, hogy a jövőben az OnlyFansen keres pénzt, mert meg szeretné mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is szép lehet egy női test.

„47 éves vagyok, nincs családom, nincsenek gyerekeim, úgy alakult, hogy nem kell senki másra tekintettel lennem, csak az édesanyámra és magamra. Azt csinálok, amit akarok. Az ötletet, hogy regisztrálok az OnlyFans-re, az adta, hogy észrevettem, hogy ha egy kicsit is szexibb fotót teszek ki az Instagramra, azonnal özönleni kezdenek az üzenetek. (...) Az egyetlen ember, akinek érdekel ez ügyben a véleménye, az az édesanyám, aki már évtizedekkel ezelőtt is azt mondta: »Mindenki azt csinál az életével amit akar, senkinek sem kell megfelelni.« Ma már tudom, mennyire igaza van.

A közszereplésben nekem nem sok örömöm volt,

pánikbeteg lettem a sok negatív kommenttől, immár 13 éve gyógyszert kell szednem emiatt. Mára viszont megtanultam, hogy nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy mások beleszólhassanak az életembe. Nem érdekel az olyan kritika, hogy »inkább menjek el dolgozni«. 11 éve van civil munkám...” – mondta a Ripostnak az egykori Nagy Ő, aki sminktetoválóként dolgozik. 

Alább további öt hírességet mutatunk be, akik Molnárhoz hasonló módon erotikus karrierbe kezdtek.

Bencsik Tamara

A Megasztár egykori felfedezettjét, Bencsik Tamarát a párja vette rá arra, hogy regisztráljon az OnlyFansre.

„A párom két évig nyúzott ezzel, hogy »regisztrálj már OnlyFansre, tök könnyű pénz, jól nézel ki, szerepeltél már nyuszis magazinban, mi tart vissza«. Úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, aztán két év után azt mondtam, miért ne. Nagyon cuki volt: vett nekem szexi fehérneműket. Csináltunk pár képet. (...) Nálam is voltak érdekes dolgok: például volt, aki kérte, a lábamról küldjek fotókat. Arra gondoltam, hogy ez most komoly?

Egy sima lábas, lábujjas fotóért simán el tudtam kérni 15-20 dollárt”

magyarázta nemrég a TV2 Tények Plusz című műsorának Bencsik, aki forintbankörülbelül 6-7 ezer forintot számolt fel egy ilyen fotóért. A sosem szégyenlős énekesnő – elmondása szerint – azt sem bánja, hogy korábban a Playboy magazinban is szerepelt.

VV Merci, azaz Cedes

A BeleValóVilág műsorvezetője, Balázs Mercédesz, művésznevén Cedes is erotikus karrierbe kezdett. Az egykori villalakó a valóságshow-t követően kezdte el árulni pikáns képeit, mellyel kapcsolatban korábban úgy fogalmazott:

„Nem fogok úgy csinálni, mintha ez természetes lenne, de gondoljunk bele, hogy minden felnőtt csinálja ezt a négy fal között, csak Én összekötöttem a kellemeset a hasznossal. Ettől Én nem vagyok/lettem rossz vagy más ember. Nem vettem el senki életét, nem hazudtam, loptam vagy esetleg csaltam. Aki ez szerint ítél el vagy alkot rólam negatív véleményt azzal sajnos (vagy inkább nem sajnos) nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. (...) Nem csak Magyarországon, hanem világszerte több lány, fiú esetleg pár csinálja ezt. Csak dolgozzuk már fel végre kedves (vagy inkább nem kedves) Magyarország, hogy attól mert valami NEKED nem tetszik az nem biztos, hogy rossz. Ne akarjátok mindenkire azt a szűklátókörű életmódotokat ráerőltetni, amiben TI éltek. Én sem szeretném a saját meglátásaimat senkire rátukmálni.

Amúgy meg nem láttatok újat, a villában is láthattatok meztelenül. Az, hogy az Én életembe mi fér bele és mi nem, azt kérlek hagyjátok rám”

 – fejtette ki a szőkeség nem sokkal azt követően, hogy tavaly év elején egy felnőtteknek szóló oldalon bukkantak rá az intim felvételeire.

Steiner Kristóf

Ha valaki rápillant Steiner Kristóf közösségi oldalára, az láthatja, hogy az író-műsorvezető nyitottságra és a szabadságra törekszik a mindennapokban. A Blikk azt írja, hogy egy OnlyFans-oldalt Steinert is létrehozott: a párjával, Nimrod Dagannal közösen kezelik azt, de fontosnak tartották kiemelni, hogy nem pornót készítenek, csak szeretnének teljes mértékben önmaguk lenni.

Kelemen Anna

Pikáns felvételeket az Instagram-oldalán is láthatunk, a legexkluzívabb tartalmakat azonban az OnlyFansen osztja meg Kelemen Anna. A szőkeség felvételet akkor tekinthetjük meg, ha kifizetjük az egy cent híján 30 dolláros (körülbelül 11 ezer forintos) havidíjat.

„Az Instagram-fiókom csak arra van, hogy felhívjam a figyelmet az OnlyFans-fiókomra, aminek ugye, a meztelenkedés a fő profilja.

A meztelen fotókkal igazából csak fel akarom rá hívni az emberek figyelmét,

hogy nézzék meg az ottani tartalmaimat. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem szeretem a közösségi oldalakat, sem azt, ahogy működnek, sem bármi mást, de muszáj használnom őket ezek miatt, amiket elmondtam” – nyilatkozta korábban a felnőttfilmes múlttal is rendelkező híresség a Blikknek.

VV Vivien

A ValóVilág kilencedik szériájának játékosának, Bétéri Viviennek is van OnlyFans-oldala. Az egygyermekes édesanya korábban az AcNews-nak beszélt a regisztrációja okáról.

„Igen, megcsináltam ezt az oldalt.

Sok aktfotózásra kezdtem el járni az utóbbi időkben, és nagyon megszerettem azt a munkát.

Úgy gondoltam, ha úgyis elkészültek ezek a képek, akkor miért ne profitálhatnék belőle? Úgy voltam vele, ha lehet belőle hasznom, kipróbálom ezt a platformot. Pár napja regisztráltam fel rá, eddig csak egy bejegyzés van fent. Viszont azt szeretném leszögezni, hogy ezek nem teljesen meztelen képek, csupán ízléses félaktok” – magyarázta a lapnak az egykori valóságshow-szereplő.

(Blikk, Bors)

(Borítókép: VV Merci. Fotó: RTL/Sárosi Zoltán)