Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Szabó Erika

Élete egyik legboldogabb időszakát éli Szabó Erika. A Barátok közt egykori színésznője az első gyermekét hordja a szíve alatt, a csöppséget októberre várják férjével. Nem terveznek előre: a 38 éves színésznő szeretné megélni a várandóssága minden pillanatát.

„A babaszoba tervezésénél még nem tartunk, hiszen most kezdem felfogni az egészet. Ebben a pillanatban minden rendben van, eddig még én sem mertem beleélni magam. Most már kezdem elhinni, látom, ahogy a testem napról napra kismamaformát ölt, és nagyon örülök. (...)Különleges tavasz ez nekünk is a férjemmel, sőt, az egész családnak. Izgalmakkal teli időszak ez az életemben, olvasgatom, hogy mikor és mi történik a testemben. Az anyukámmal, a nagymamámmal, az anyósommal családi történeteket osztunk meg egymással, hogy az ő generációjuk hogyan élte meg, ami most bennem zajlik. A kis családom most még jobban összekovácsolódik” – mesélte boldogan a HOT! magazinnak a színésznő, akinek szavait a Blikk idézte.

Németh Kristóf

Az ismertségnek megvannak a maga árnyoldalai, ezt Németh Kristóf is alá tudja támasztani. A színész a minap az ATV #Bochkor című műsorban mesélt arról, hogy főiskolásként egy barátjával közösen vett ki egy albérletet, ahol rengeteget buliztak. Sikerült is magukra haragítaniuk a szomszédokat – egy alkalommal rendőrségi ügybe is keveredtek.

„Közösen béreltünk egy lakást a Klauzál utcában. Tény, hogy egy új »bulilakás« volt, tehát mi rászolgáltunk arra, hogy nem lettünk a legnépszerűbb lakótársak ott a környéken. Ezt elismerem. (...) A lényeg: egy nap a nemtetszését fejezte ki az egyik szomszédom, amikor indultunk bulizni, vagy csajokkal találkozni, és a cselédlépcsőn mentünk le ott, ahol laktunk. Utánam lépett és ezzel a felkiáltással, hogy »Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b..i«, egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat, meg az arcomat. Ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt” – mesélte a naphire.hu-nak a Fórum Színház igazgatója.

„Elmentem a saját fül-orr gégészemhez, aki először helyre rakta a 4 és fél centit elmozdult orrcsontomat, amit még újabb műtétek követtek. Azóta ez egyébként látszik is, meg érzem is. Néhány évvel később visszamentem a házba, még mindig ott volt a vérspricc a lépcsőfordulóban.”

Berki Mazsi

Bár nincs baja a házimunkával, idő hiányában bejárónő segítségét kérte Berki Mazsi. Berki Krisztián özvegye szintén a HOT! magazinnak mesélt arról, hogyan telnek mostanság a mindennapjai.

„Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem. Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm. (...) Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem. Vannak olyanok, akik nem engednek be idegeneket az otthonukba, de én ezt másként látom. Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel. (...) Hajlamos vagyok elveszni a hétköznapokban. Amellett, hogy próbálok magamra is figyelni, konkrét dolgokkal is foglalkozom, lépésekben haladok. Rendbe tettem a teraszt, most Emma szobája következik. Lesz egy tisztasági festés, megérkezik az új kiságya. Szeretnék neki egy diavetítőt, egy puha szőnyeget, csajos falfestést” – nyilatkozta a lapnak Berki.

Vastag Csaba

Életének egy bizonyos időszakára nem szívesen emlékszik vissza Vastag Csaba. Az X-Faktor korábbi győztese azt mondja: ha tehetné, megváltoztatná, hogyan élte az életét a húszas éveiben, hiszen úgy véli, rengeteg időt pazarolt el azzal, hogy bulizni ment.

„27-28 éves koromig nagyon sok időt elpazaroltam, amit sajnálok. Azonban ez kellett ahhoz, hogy a későbbiekben jobban tudjam értékelni az időt. Jó pár évet átmulattam, és akkoriban a zenét is elhanyagoltam. Számomra a bulizás nem feltétlenül kapcsolódik össze az örömmel. (...)  Nagyon sok ivócimborám átvert, és miután felhagytam a bulizással, el is tűntek mellőlem” – vallotta meg a HOT! magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

Béres Alexandra

Fontos dologról számolt be a közösségi oldalán Béres Alexandra. A fitneszedző arról írt követőinek, hogy jogerős ítélet született a Schobert-üggyel kapcsolatban. Mint ismert, egy mémoldalt üzemeltető fiatalember, K. Dávid azt állította tavaly, hogy a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal mögött Béres Alexandra áll. A férfi gyanúsnak találta, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét, majd amikor együttműködést kért tőlük, és az utalásra került volna a sor, azt is furcsának találta, hogy a számla Barna Krisztián nevén volt. Béres férjét is éppen így hívják. K. Dávid gyanúját tovább erősítette, hogy a számlához megadott telefonszám Béresé volt. 

A bíróság az ügy kapcsán a minap hirdetett ítéletet, melyről Béres Alexandra részletesen beszámolt.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: TV2/Nánási Pál)