Az Instagram és az egyre inkább teret hódító OnlyFans világában ma már jóformán senki nem hökken meg, ha egy hírességről erősen korhatáros fotót lát az interneten – megesik az is, hogy akaratuk ellenére kerülnek ki ezek –, régebben azonban a fedetlen idomok a férfi magazinok címlapjáról is visszaköszöntek. Alábbi cikkünk egy visszatekintés: azokat a hazai sztárokat szedtük egy csokorba, akik megszabadultak ruháiktól a népszerű nyuszis magazinnak, a Playboynak. Vigyázat, 18+-os tartalmakról van szó!

Horváth Éva

A modell-műsorvezető két gyermek édesanyjaként sem hagyja követőit pikánsabb tartalmak nélkül. A már jó ideje Balin tartózkodó Horváth Éva bikinis tartalmaiért odáig vannak az Instagram-felhasználók. Az egykori szépségkirálynő korábban a Playboy magazin címlapján anyaszült meztelenül is szerepelt. Az alábbi felvétel több mint két évtizeddel ezelőtt készült a nyuszis újság számára, méghozzá Ibizán. Ha az ennél intimebb fotókat is látni szeretné, kattintson ide.

Horváth életében egyébként már lezárult az aktfotózások kora.

„Az életemnek ez a szakasza lezárult. Bár soha ne mondd, hogy soha, de jelenleg úgy érzem, hogy ez már nem inspirál engem. Szerintem nagyon fontos, hogy mindent a maga idejében hagyjunk abba, és úgy gondolom, hogy nálam ez az idő elérkezett” – szögezte le korábban a modell, aki minden olyan felkérést elutasít, amivel nem tud azonosulni.

Bódi Sylvi

Vadító fotókat Bódi Sylvi is rendszeresen közzétesz magáról a közösségi oldalain, akinek modellkarrierje éppen egy Playboy-címlappal kezdődött. Azt követően a ma már kissé visszavonult életet élő egykori modell több férfimagazinnak is levetkőzött. Utolsó Playboy-fotózásán azonban megfogadta, ilyen formában többet nem dobja le a textilt. Pár éve azonban egy kávéreklám merészet vállalt – azt a fotót akkor láthatja, ha ide kattint.

Az egykori playmate 2002-ben, majd 2014 októberében is a Playboy kamerái elé állt.

„Az indokolatlan szereplésből úgy érzem, már kinőttem. Az elmúlt évek alatt annyi féle stúdió fotózásban volt részem, hogy most szerettem volna egy másik énemet megmutatni. Mint minden nagyobb döntés előtt, úgy most is kikértem a szeretteim véleményét, támogattak, zöld utat kaptam tőlük. Hónapokig ezen gondolkodtam. Azt akartam, hogy ennek a fotósorozatnak különleges mondanivalója legyen. Ha nem lett volna mit megmutatnom, akkor nem vállaltam volna el” – jelentette ki korábban a nyuszis címlap kapcsán Bódi, aki 2002-ben lett az év playmate-je.

Metzker Viktória

Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-jét, Metzker Viktóriát annak idején a Címlaplány című versenyben fedezték fel. A Playboy magazinnak is többször levetkőzött, 2007-ben ráadásul Az Év Playmate-jének választották. A Playboy előtt szintén 2007-ben, a CKM-ben tűnt fel, ami több szempontból is fontos számára. Akkoriban úgy fogalmazott: a Playboy szereplés mellett jól mutat a CKM címlap, ha modellként munkát szeretne.

Metzker aktfotóit, amelyeket Nánási Pál készített, akkor láthatja, ha ide kattint.

Íme egy videó is:

Mihalik Enikő

Mielőtt életet adott volna első gyermekének, a békéscsabai topmodell, Mihalik Enikő gyakran megosztott magáról sokat mutató felvételeket a közösségi oldalán. Büszkén vállalja azt is, hogy szerepelt a Playboy címlapján: 2016-ban az amerikai és a magyar kiadásról is ő köszönt vissza. Ez a link azonban még forróbb tartalmakat tartogat. Mihalik ugyanis mindent megmutatott magából, a legintimebb testtáját is.

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka – elmondása szerint – már egészen kicsiként, 9 éves korában is tisztában volt azzal, hogy vonzó testi adottságokkal rendelkezik. A modellkedés is kiskora óta foglalkoztatta. Ő lett a 2005-ös év Playmate-je, ráadásul ez volt az az időszak, amikor a Playboy pápa, Hugh Hefner is felfigyelt rá.

A Dundika becenéven elhíresült modell kellő magabiztosságot érzett magában arra is, hogy a Playboy-nyuszis korszakában szégyenlősség nélkül levetkőzzön.

„Bennem sose volt görcsösség. Amikor először kellett levetkőzni Nánási Palinál, 5 másodperc alatt megbíztam benne. Azt mondta vetkőzzek le és levetkőztem, mert ez volt a feladat. Ez a természetesség abból fakadt, hogy egy pillanatig sem voltam görcsös, egyetlen munkám során sem” – nyilatkozta korábban a híresség a Liluland videójában. Majoros meztelen fotóit itt érheti el.

(Borítókép: Mihalik Enikő. Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images)