Curtis és Manuel is hozzásegítheti a The Voice versenyzőit a 36 milliós giganyereményhez.

Februárban bombaként robbant a hír, hogy a világ egyik legsikeresebb tehetségkutató műsora,  aThe Voice váltja azX-Faktort   az RTL műsorán.  Arról is beszámoltunk korábban, hogy a zsűri kapcsán Király Viktor, Curtis, Manuel és Hien neve merült fel. Közülük most már biztos, hogy

Curtis és Manuel az ítészek között lesz, hozzájuk pedig az RTL május 3-ai bejelentése szerint a Kossuth- és Liszt Ferenc díjas opera-énekesnő, Miklósa Erika, valamint Trokán Nóra színésznő társul.

A zsűritagoknak nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis a műsor formátuma szerint kizárólag hang alapján kell majd megítélniük a legjobbakat.

Műsorvezetőként Istenes Bence szórakoztatja majd a nézőket, és oldja a versenyzők hangulatát. A sajtótájékoztatón a szabályokat is ismertette a népszerű YouTuber: a The Voice-ban zsűritagok helyett coachok segítik majd a versenyzőket, akik szabadon választhatnak, hogy ki képviselje őket. A coachok végig háttal ülnek majd az énekes-jelölteknek.

A The Voiceban a hang a legnagyobb fegyver

– fogalmazott Istenes, majd hozzátette: a nyertes 36 millió forint értékű nyereményt, és egy éven keresztüli ingyenes autóhasználatot zsebelhet be.

(Borítókép: Trokán Nóra, Miklósa Erika, Curtis és Manuel. Fotó: Németh Kata/Index)