Ma is egy csokorba szedtük a legfrissebb, legérdekesebb és legfontosabb híreket hazánk hírességeivel kapcsolatban.

Radics Gigi

Egy papír nem változtatna a kapcsolatukon, ezért Radics Gigi és szerelme nem tartja fontosnak egyhamar összekötni az életüket. Az énekesnő 2020 márciusában tudatta, hogy rátalált a szerelem: Mikus Áron szobrásszal azóta is egy párt alkotnak, szerelmük gyümölcseként pedig egy kislányuk is született, aki a Bella nevet kapta.

„Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem változtatna azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk. Emellett az is igaz, hogy egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhában vannak, szépen meg van csinálva a hajuk és a sminkjük, én pedig ebben maximálisan ki tudom élni magam például fotózások alkalmával. Egyelőre ezt mindketten így gondoljuk. Ráadásul ma már nem olyan erős a házasság szentsége, mint a szüleink vagy a nagyszüleink korában. Minden második házasság zátonyra fut” – magyarázta Radics a hot! magazinnak.

Csősz Boglárka

Először mutatkozott a nyilvánosság előtt új párjával Csősz Boglárka, aki a jelek szerint boldogabb, mint valaha. Az üzletasszony tavaly májusban tudatta, hogy 15 együtt töltött év után a válás mellett döntöttek török származású férjével, Burak Taluval, melyet követően egy civil szakmát űző férfival hozta össze a sors. Úgy tudni, Csőszék egy rendezvényen ismerkedtek meg egymással, s azonnal megvolt köztük az összhang.

„Az előző kapcsolatom közel 15 évig tartott, és a mai napig jó barátságban vagyok a volt férjemmel. Hosszú folyamat volt, mire elengedtük egymást, hiszen a szerelem elmúlt, de emberileg, barátként kölcsönösen felnézünk egymásra és tiszteljük egymást. Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és hagyni kell időt a gyászfolyamatra is, hiszen megváltozik az ember élete, újra fel kell építenie önmagát, a mindennapokat. Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak. Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, ami segített abban is, hogy igazán megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el” – nyilatkozta Csősz Boglárka a hot! magazinnak.

Kulcsár Edina

Kobaltkék ruhában tündököl legfrissebb fotóján Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő három héttel ezelőtt, pontosabban május 11-én adott életet kislányának, Amarának, akit férjével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel már nagyon vártak. A modell-üzletasszony immár három gyermek büszke édesanyja, anyai teendői mellett egyéb kötelezettségeinek is eleget tesz: a kismama a minap érkezett meg a Miss World Hungary felkészítő táborába Siófokra, ahová természetesen kislányát is magával vitte. Kulcsár zsűriként pontozza a még versenyben lévő lányokat. 

„Hamarosan megválasztjuk az idei Magyarország Szépét, de előtte a lányok még megmérettetik magukat a táborban az alversenyeken. Ezekből ma már 2 verseny le is zajlott, holnap pedig további 2 kerül megrendezésre. Szeretem ezeket a napokat, hiszen nekünk zsűritagoknak, ilyenkor van lehetőségünk, hogy egy kicsit jobban megismerjük a lányokat, ami nagyon fontos, hiszen a mi feladatunk, hogy a döntő napján megfelelő döntést hozzunk” – írta a háromgyermekes édesanya a lehengerlő fotóhoz, melynek tanúsága szerint máris kirobbanó formának örvend a szülés után. Ezt a felvételt akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

Gáspár Győző

Forgatás közben kapott rohamot Gáspár Győző. A régóta pánikrohamokkal küzdő showman a Hal a tortán című főzőshow felvételekor lett rosszul, melyet emiatt le is kellett állítani, ugyanis ájultan feküdt a buszban, mellyel éppen a vacsorára tartottak.

„Közbejött egy gikszer, most már lassan 12 éve pánikbeteg vagyok, és rám jött egy roham a buszban, és nem tudtam kezelni. Tényleg nagyon-nagyon rosszul voltam, már rég éreztem magam ilyen rosszul. Amikor otthon vagyok általában bemegyek egy sarokba, leülök egy szőnyegre és elmegyek a világ elől, most nem tudtam elmenni, mert egy műsorban vagyunk” – nyilatkozta Gáspár, akinek szavait a Blikk idézte.

Varga Viktor

Varga Viktor egy hófehér cabrio Mustanggal furikázott Győr belvárosában egy feltűnően csinos sötét hajú hölgy társaságában a minap. A Csillag születik felfedezettje nem tagadta, hogy valóban őt láthatták az említette városban, ám sietett tisztázni a helyzetet.

„Egy promóció arcaként szoktam megjelenni Győrben ezzel a Mustanggal, a hölgy, aki mellettem ült pedig egy influenszer lány, Rami, aki szintén a promócióban vesz részt. Egy próbakörre mentünk el az autóval, amit egyébként meg is lehet majd nyerni és bár úgy volt, hogy csak pár percre visszük el az autót kipróbálni, olyan jól elbeszélgettünk, hogy észre sem vettük, hogy elszaladt az idő és gyakorlatilag egész Győrt bejártuk” – magyarázta Varga Viktor.

Varga Viktor ugyan ezúttal csak egy nyereményautót próbált ki, ő maga is ilyen típusú járművet vezet immár tíz éve. Noha az énekes felelősségteljes sofőrnek tartja magát, nem tagadja, hogy került már néha nehéz helyzetbe a saját autójával is.

„Nekem és a márkának nagy múltunk van. 2013 óta vezetek ilyen autót és sosem cserélném le másra. Hihetetlen strapabíró járgányok, az enyémmel gerendákat is szállítok most a házam felújítása miatt és remekül bírja. Volt azonban olyan, hogy egy szalagkorláton ébredtem.

Történt ugyanis, hogy egy koncertről jöttem hazafelé és igen fárasztó időszakon voltam túl, ezért valószínűleg elbóbiskolhattam a volánnál, mert csak arra tértem magamhoz, hogy konkrétan egy szalagkorláton vagyok a kocsimmal.

Szerencsére semmi bajom nem lett és az autóm is megúszta pár karcolással, de azóta sokkal jobban odafigyelek arra, hogy ilyen fáradtan még véletlenül se vezessek” – számolt be a hajmeresztő esetről az énekes.

(Borítókép: Kulcsár Edina, Csősz Boglárka. Fotó: Index/Papajcsik Péter, Index/Németh Kata)