Indítsuk a hetet érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Radics Gigi

Szívszorító bejegyzésben adott hírt Radics Gigi arról, hogy gyászol. A Megasztár korábbi győztese elveszítette a kiskutyáját, Szamantát. A fehér bolognese évekig hű társa volt.

„Ez a fotó még Bella születése előtt készült, nagyon szeretem ezt a közös képünket Szamantával és boldog vagyok, hogy a kislányom is megismerhette őt” – írta az énekesnő. 

Marsi Anikó

A televíziózás mellett más projekteken is dolgozik férjével, Gyarmati Gáborral Marsi Anikó. A TV2 műsorvezetőjét és férjét a házasságon kívül a lakásfelújítás, barkácsolás is összeköti. Arról, hogy miért fogott ebbe bele, Marsi a Blikknek azt mondta:

„Van, aki azt mondja, hiperaktív vagyok, én jobb szeretem ezt szorgalomnak hívni. Tény, hogy az otthonom csinosítgatása, felújítása mindig érdekelt, és a legeslegnagyobb örömet ebben az okozza, amikor használt dolgokból olcsón tudok újat, szépet varázsolni. Miután édesapám korán elhunyt, példaként azt láttam otthon, hogy édesanyám a férfinak való munkát is tökéletesen megoldja; talán innen az affinitás. De soha nem volt meg ehhez a megfelelő lelki vagy – legfőképpen – fizikai támogatásom, így a saját lakóterünkből nem tudtam továbblépni. Ez is olyan, mint a televíziózás: csapatmunka, egyedül nem megy! Gábor mellett viszont végre kibontakozhattam, benne partnerre találtam ebben is. Most lakásokat újítunk fel, és számunkra ez inkább kikapcsolódás, mint munka, mert jókedvvel tudjuk csinálni. Célom, hogy egy női bandát is verbuváljak, és velük csináljuk majd a többi projektet” – magyarázta a lapnak a tévés, aki ugyanakkor pályamódosítást nem tervez. 

„A televíziózás örök szerelem, amiről nem szeretnék lemondani. Viszont valahogy úgy képzelem el, hogy

nem akarom megvárni, hogy a képernyő dobjon le magáról, de amikor a tévézés megmarad háttérmunkának, főállásban én lakásfelújításokkal foglalkozom.

Költségkímélően, praktikusan, újrahasznosított anyagokkal, bútorokkal úgy, hogy magát a megrendelőt is bevonjuk a feladatokba. Így egy csomó pénzt is tud spórolni, s nem utolsó sorban ez nagyon kreatív tevékenység tud lenni. Egyelőre viszont nem tudom elképzelni, hogy ne tényekezzek; szeretem az élő adásokat, a heteken át tartó kutatómunkát igénylő riportokat, a háttérmunkát, a tanítást a TV2 Akadémián, egyszóval mindent.”

Görög Zita

Görög Zitát az ország egyik első topmodelljeként ismerhette meg az ország, s bár sikereire sokan irigykedtek, a szakma árnyoldalairól nem sokat nyilatkozott. Tizenévesen csöppent bele a divatvilágba, mely elmondása szerint nem adott neki önbizalmat, sőt: aláásta az önértékelését.

„A modellszakmának van egy nagyon káros oldala, amikor tárgyiasítanak. Nem direktbe történik, hanem szépen lassan tudat alatt azt érzed, hogy valójában a te gondolataid és érzelemvilágod semmit nem ér. (...) Semmi másról nem szól, minthogy az ember másokhoz hasonlítgatja magát. Csomószor előfordult, hogy kijöttem egy castingról, mert olyan szép lányok voltak bent” – magyarázta a Levente klubja című podcastban Görög Zita, aki annak idején nem vágyott világhírnévre. Sok kolléganője azonban durva dolgokhoz folyamodott a karcsú alak érdekében: megesett, hogy papírzsebkendőt vagy vattát ettek, melyekre vizet ittak, de többen keménydrogokhoz is nyúltak, hogy vékonyak maradjanak.

„Az volt a szerencsém, hogy 17 évesen kezdtem. Undorodom a drogoktól, alkoholt sem fogyasztok 25 éve. Szörnyű volt látni, hogy a 14 évesek hogy mentek ebbe tönkre...”

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka nemrég azt nyilatkozta, hogy késznek érzi magát egy új kapcsolatra, valamint arra is, hogy új párjával majd gyereket vállaljon. A modell-üzletasszony tavaly vált el: a török milliárdossal, Burak Taluval 12 évig alkottak egy párt, kapcsolatuknak a távolság vetett véget, valamint az, hogy nem egyeztek jövőbeli terveik. A jelek szerint Csősz nem kesereg: a karrierjére való koncentrálás mellett már ismerkedni is elkezdett. 

A hétvégén bemutatott 129 című filmben producerként és színésznőként is közreműködött. A Blikk szerint éppen ez a film hozta el számára szerelmet: a lap azt írja, hogy az egyik szereplő, Mészáros András rabolta el a szívét, aki a Doktor Balaton és Gólkirályság című sorozatokban is szerepel. Közös képet akkor láthat Csősz Boglárkáról és Mészáros Andrásról, ha ide kattint.

„András hívta el Bogit a premierre, és nagyon örült, hogy elfogadta a meghívást. Úgy tűnt, több van közöttük barátságnál, sokszor megérintették, megölelték, megpuszilták egymást. Mondhatni, izzott közöttük a levegő. Látszott, hogy jól érzik magukat együtt, és nem közömbösök a másik számára” – súgta meg a lapnak egy informátor. A Blikk Mészárost is megkereste azzal kapcsolatban, hogy egy párt alkot-e Csősszel, ám a színész csak annyit mondott:

„Most azt kell mondanom, hogy nem...”

Csősz menedzsmentje nem kommentálta, de nem is tagadta a híreket.

Istenes Bence

Egy meglehetősen bizarr videó került elő Istenes Bencéről. A műsorvezető a legfrissebb Instagram-bejegyzésének tanúsága szerint kissé felöntött a garatra a hétvégén: az alábbi videót négy vodkaszóda elfogyasztása után készítette magáról a tükörben, ám elmondása szerint egyáltalán nem emlékszik erre. A mindig laza kétgyermekes édesapa nagyokat grimaszol a videón, ám azt nem tudná megmondani, mi volt a célja ezzel.

(Borítókép: Istenes Bence, Csősz Boglárka. Fotó: RTL, Index)