A Velveten is értesülhet a TV2 Celebszemle rovatának legfrissebb híreiről.

Csősz Boglárka

Tegnap körbejárta a sajtót a hír, miszerint egy évvel a válása után újra szerelmes Csősz Boglárka. Az üzletasszony 15 együtt töltött év után döntött a válás mellett török származású férjével, Burak Taluval, melyet követően egy civil szakmát űző férfival hozta össze a sors. Románcáról a Mokkában is kiderült pár dolog – például az, hogyy hol ismerkedtek meg. A riportot alább tudja megtekinteni. 

Budavári Fülöp

Az Amerikai Egyesült Államokban is műsorvezetői babérokra törne Budavári Fülöp. A TV2 korábbi online riportere ma reggel a Mokka című műsorban mesélt a tengerentúlon szerzett élményeiről, ahová nyelvtanulás céljából utazott, de az ott töltött hónapokban modellmunkákat is vállalt. A híresség egy intenzív kurzus keretében próbálta elsajátítani az amerikai angol nyelvet, a tanulás közben pedig egy kis szórakozásra is jutott ideje.

„Olyan természetesnek tűnik, hogy ugyanabba a konditerembe járok, mint Shawn Mendes, vagy még négy másik világsztár. Utána a közértbe ők is oda mennek vásárolni, ahova én, vagy meghívnak egy Oscar partyra. Itthonról, ha az én magyar eszemmel ezt végig gondolom, akkor ez egy hatalmas szó és örül neki az ember. Azt mondom, hogy talán még jobban is megközelíthetőbbek, mint adott esetben az itthoni közszereplők... Nem is akarják, hogy ne úgy legyenek kezelve, mint egy másik ember” – fogalmazott Budavári.

Al Pacino

Hatalmas port a kavart a hír, miszerint Al Pacino újra apai örömök elé néz. A 82 éves színész és 54 évvel fiatalabb barátnője, Noor Alfallah kapcsolatáról azonban nem sokat tudni, csak azt, hogy tavaly április óta alkotnak egy párt. A gólyahír a Mokkának is beszédtémát szolgáltatott, a műsorba ennek apropójából érkezett Póda Tamás kereskedelmi és marketingigazgató, aki az időskori nemzőképességről és a férfi egészségről beszélt.

Elmondta, hogy:

  • egy születendő gyermek egészségére az apa és az anya életkora is hatással van, ezért nem mindegy, hogy hány évesen vállalnak be egy gyermeket a férfiak, még akkor sem, ha életük végéig képesek a gyermeknemzésre.
  • az idősebb apák esetében nő a Down-szindróma megjelenésének aránya,
  • az autizmus hatszor gyakoribb,
  • a korosabb apák gyermekei között gyakrabban fordul elő koraszülés és alacsony születési súly, különböző rohamok, illetve gyakrabban szorulnak a babák újszülött intenzív osztályos kezelésre.
  • Nagyobb az esélye a mentális betegségek kialakulásának is.

Nem Al Pacino az egyetlen híresség, aki bőven nagypapa korban vállal gyerekeket: Robert De Niro 79 évesen lett újra apa.

(Borítókép: Budavári Fülöp. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)