Hajdú Péter nem nézte jó szemmel, hogy a Sztárban sztár legutóbbi évadában két fiatal énekes, pontosabban az egykori szerelmesek, Tóth Andi és Marics Peti is zsűrizett, s idősebb kollégákat bírált. A tévés szerint meglehetősen kínos volt a dolog.

Hajdú a véleményének a YouTube-on elérhető műsorában, a Frizbiben adott hangot, ahol egyébként legutóbb Köllő Babett vendégeskedett. Beszélgetésük során nem tudták kikerülni a celebutánzós show-t sem, hiszen a színésznő korábban a Sztárban sztár leszek! mestere volt. 

„Mindenkinek kínos szerintem, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest. Én tudom, hogy ez a showbiznisz, de ez mindenkinek kínos” – mondta a tévés, majd egy hasonlatot is hozott: véleménye szerint olyan volt ez a helyzet, mintha ő zsűrizné a nála idősebb és jóval elismertebb Friderikusz Sándort.

„Azt gondolom, hogy a Marics Petinek is ott lett volna a helye a szereplők között. És mondjon valami baromi jó dumát neki a Bochkor Gábor! Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen? Ne emiatt nézzük, menjen versenyzőnek, főleg egy ilyen típusú műsorba” – fejtette ki Hajdú.

Mint ismert, Marics Peti először extra produkcióként, aztán versenyzőként (második helyezett lett – a szerk.), 2023-ban pedig zsűritagként szerepelt a Sztárban sztár című műsorban.

A teljes beszélgetés itt érhető el:

(168.hu)

(Borítókép: Hajdú Péter, Marics Peti. Fotó: YouTube, TV2)