A családalapításról vallott Galambos Dorina. A Megasztár első évadának felfedezettje őszintén beszélt arról, akar-e gyermeket.

Mint arról nemrég a Velvet is beszámolt, Galambos Dorinára négy év után rátalált a szerelem. Új kapcsolatáról és a családalapítással kapcsolatos véleményéről a Palikék Világa by Manna nevű YouTube-csatorna Három igazság című műsorában beszélt.

Mint kiderült: sosem tervez gyereket vállalni.

„Biztosan azért, mert anyukám annyira fiatalon halt meg, hogy már én sem élnék, ha annyi idősen ér véget az életem. Tizenhét voltam, ő harminckilenc. Most vagyok harminckilenc. Sosem úgy gondoltam, hogy a járókeretig eljutok, mert a rák bármikor előfordulhat. Valószínűleg ezért nem tervezek gyereket. Én csak szeretném kiélvezni az életemet. Szeretnék mindig jó fej emberekkel lógni, jó helyeken lenni, jókat enni” – árulta el az énekesnő, akit idén februárban endometriózis miatt műtöttek. A szervezetében találtak egy cisztát, amely szétrobbant, így elkerülhetetlen volt a beavatkozás. Mint azt az énekesnő bevallotta: fél, hogyha gyereket vállalna, a kicsi idő előtt elveszítené őt.

„Mi értelme lenne? Ez olyan fura, a húgom például odavan azért, hogy gyereke lehessen, de én nem érzem ezt, és valószínűleg már nem is fogom” – szögezte le Galambos Dorina.

(Borítókép: Galambos Dorina. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)