Hírösszefoglalónkban még: Schumacher Vandának nincs pénzre arra, hogy Amerikában éljen, nagyon komoly műtét vár Körtvélyessy Zsoltra.

Király Viktor

Egyre több jel mutat arra, hogy a végéhez közeledik Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága – írja a Blikk. Az énekes és felesége házassága már régóta válságban van, nagyjából fél éve Anita el is költözött közös otthonukból. A bulvárlap tudósítása szerint a helyzet azóta sem javult, noha gyermekük érdekében a sztárpár minden tőlük telhetőt megtesz, hogy ne érjen véget válással a kapcsolat. 

„Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként” – nyilatkozta korábban az amerikai származású énekes. 

Nem túl jó jel azonban, hogy Király-Virág Anita férje nélkül vitte el a hároméves Kolent élete első repülőútjára, amelyre eredetileg az énekes is ment volna. Szintén furcsa lehet, hogy a feleség a nagy, családi eseményekről is lemaradt az utóbbi időben. Nem vett részt többek között az apósa, Király Tamás hetvenedik születésnapján. Nemrég pedig az Amerikából hazalátogató sógora, Ben és családja négy év után először jött Magyarországra, ám a közösségi média oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint csak Viktor tölt időt velük. Az i-re a pont pedig az, hogy nemrég már új bútorokat vásárolt egy erre szakosodott üzletben budapesti lakásába. 

Tóth Vera

Nem csitulnak a Tóth Gabit bántó kommentelők. Az X-Faktor egykori mentorát ezúttal testvére, Tóth Vera vette védelmébe, ugyanis véleménye szerint az emberek túl sokat engednek meg neki a húgával szemben.

Amit Gabival művel a közvélemény az átmegy minden határon

– fogalmazott a Ripostnak Tóth Vera, majd így folytatta:

„Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak.

De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki.

Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: »rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg«. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról”

Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni.

– árulta el a Tóth Vera, aki szerint, ha jobban megismernék az emberek testvérét, akkor megváltozna róla a véleményük.

Schumacher Vanda

A magyar celeb elárulta, hogy leginkább Amerikában érzi jól magát, azonban az anyagi helyzete nem engedi meg, hogy tartósan Los Angelesben éljen. 

Nekem Los Angeles az a hely, ahol azt érzem, jól vagyok.

Főként a filmezés miatt, mert ott mindenki vagy influenszer vagy színész, vagy valamit csinál” – mondta az RTL-nek, majd azt is elárulta, hogy szerinte miért nem jött össze eddig az amerikai álom:

„Erre a legjobb példa: hiába várok arra, hogy Steven Spielberg felhívjon, hogy »figyelj, Vandus, az a helyzet, hogy az új filmünkbe kéne egy főszereplő«, ameddig én nem vagyok kint az Államokban, nem beszélem anyanyelvi szinten a nyelvet, nincsen pénzem arra, hogy kint éljek. Addig ez a telefonhívás soha nem fog megérkezni. Vagy ha meg is érkezik, mit mondok? »Csókolom, Spielberg bácsi! Oké, de hogy egy négy hónapos nyelvtanfolyamot még iktassunk be«, vagy mit?” – fogalmazott az influenszer.

Körtvélyessy Zsolt

A 82 éves színész tavaly októberben már átesett egy kisebb műtéten, de most kiderült, hogy újabb beavatkozásra van szüksége a szívproblémája miatt. A tervek szerint mindössze egy napot fog bent tölteni a kórházban, majd nyaralni mennek. 

„Nagyjából rendben vagyok, de egy hónapon belül vár rám még egy komolyabb műtét. A combomból ablációs beavatkozás, ami annyit jelent, hogy a combomon keresztül bevezetnek egy katétert a szívem felé, azzal bombázzák szét a szűkületet, ami az elmúlt időszakban keletkezett. Azt mondták az orvosok, ha ezen túl leszek, minden helyre áll, mert most mellé üt a szívem” – árulta el Körtvélyessy Zsolt a Blikknek, valamint azt is elárulta, hogy 82 évesen sem nyugszik: újabb és újabb darabokban kap szerepet. 

„Szeptember elején lesz a Margitszigeten egy színdarab, Az ég tartja a földet című musical, ebben is játszom, majd felújítjuk Szegeden az Elisabeth-et a hó közepén, ott leszek hat napot, úgyhogy van dolgom bőven. Mivel Petőfi éve van, a Petőfi-darabnak is hamarosan elindul a felújítása. Sajnos, elég keveset játszottuk, így remélem, jó párszor láthatja a közeljövőben a közönség”

(Borítókép: Tóth Vera és Tóth Gabi. Fotó: Szécsi István/Velvet)