Hírösszefoglalónkban még: Köllő Babett szerint jobb egy jó csók, mint a szex, Nacsa Olivér eljegyezte kedvesét, Weisz Fanni nem vágyik új szerelemre.

Dolly

A közelmúltban derült ki, hogy Dolly menedzserénél, P. Ritánál borzalmas körülmények között senyvedő kutyákat találtak. Az énekesnő a helyzet tisztázódásáig lemondta a koncertjeit, de állítása szerint ártatlan az ügyben. A pellengére állított menedzser azonban állítja: Dolly mindenről tudott, és többek között ezért romlott meg közöttük a korábbi, már-már családi kapcsolat – Blikk

„Tavaly év végén úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. Azt mondta, sötét, ő ott nem tud alkotni, és messze is van. Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem, hogy élünk túl még egy telet tető, fűtés nélkül. Amikor május 25-én jött a kutyákért, még a hatóságnak is azt mondta, nincs itt semmi baj, költözünk Majosházára, holott már szó sem volt ilyesmiről, mert nem akarta” – mesélte a menedzser, aki édesanyjaként nézett fel az énekesnőre, de ezután megromlott a kapcsolatuk.

„Amikor kedve volt, adott pénzt a cég költségeire, például nyomtató vásárlására, műszaki termékekre, bérleti díjra, tápra a kutyáknak. Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy tudjam fizetni a rezsit. Ha mondjuk kellett volna pénz állatorvosra, akkor minden alkalommal kérnem kellett. Olyankor eldöntötte, ad, vagy sem. Sokszor voltak ebből problémák. Mindenkinek dicsekedett, hogy milliókat adott nekem, de azt nem tette hozzá, hogy ebből a céges költségeket fizettem, ez nem az én pénzem volt” – árulta el Rita, aki még saját magát sem volt képes ellátni, nemhogy az állatokról is gondoskodni. 

Ennyi állatot érdemben ellátni egy ember képtelen, ha még dolgozik is mellette.

Sokáig nem akartam nyilatkozni, de olyanokat állítottak rólam, amelyek túlmennek minden határon, és már nem vagyok hajlandó hallgatni. Nekem nincs mit veszítenem” – jelentette ki a korábbi alkalmazott, aki azóta minden kapcsolatot megszakított az énekesnővel.

Mohamed Fatima

A Fekete vonat korábbi énekesnőjét az édesanyja öt évvel ezelőtti halála nagyon megviselte. Fatima úgy érezte, hogy nincs miért tovább élnie. A mentális állapotát egészségi gondok jelezték, tüdőgyulladást kapott és nem sokon múlott, hogy édesanyja után menjen.

„Hiszek abban, hogy minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, mert a gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak teremtő erejük van. Anyu halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetem, az úgynevezett légiós betegség.

Kétszer élesztettek újra, 13 napig lebegtem élet és halál között, ami nekem csak egy éjszakai alvásnak tűnt.

Mindeközben mélyen bennem rengeteg dolog történt. Két energiával találkozott a tudatom: az első a földi vörös köd volt, sötét árnyakat kezdtem látni. Amikor a tudatom félni kezdett, átváltott minden, és csillogó fények vettek körül, természetfeletti békesség. Éreztem, hogy ott van anyu. Aztán felébredtem” – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő, aki a nehéz időszak után még nyitottabban fordult a hit felé és már új szemmel vizsgálja az életet. 

„Hálás vagyok, hogy látok, hogy járok, hogy szeretek és hogy szeretnek, a szerető férjemért és édesanyám szeretetenergiájáért. És igen, én vagyok, aki fákat ölelget, mert csodálom a természetet, emellett imádok mezítláb járni a fűben, hogy minél többet érezzek belőle. És persze, ma már azért is hálát adok, hogy élek, és hogy mindezt megtapasztalhatom”

Köllő Babett

Ma ünneplik a csók világnapját. Ebből az alkalomból Köllő Babett is elárulta, hogy számára milyen az igazi csók. 

„Emlékeim szerint nagyon szerencsétlen lehettem. Ráadásul én nagyon zavarba jövök a romantikus szituációkban, úgyhogy nemcsak a legelső csókomat, de az utána következő összes többi első csókomat is elrontottam. Nem tudok csöndben maradni, amikor zavarban vagyok. Mindig elképzelek egy romantikus, filmbeli csókot: ahogy a két fej közelít egymáshoz, az annyira gyönyörű, de hát én közben pofázok, hülyeségeket beszélek. Én világ életemben minden első csókomat elrontottam” – mesélte Babett a Blikknek, majd az is elárulta, hogy számára milyen a jó csók. 

A jó csók nyilván szenvedélyes és hosszan tart. Szerintem jobb egy jó csók, mint a szex.

Nacsa Olivér

A Blikk információi szerint Nacsa Olivér eljegyezte barátnőjét, Tripolszky Annát, az M5 csatorna 26 éves riporterét. A pár jelenleg Olaszországban romantikázik, ahol a napokban egy gyönyörű gyémántgyűrű került a lány kezére. 

A humorista nem éppen szerencsés a magánéletében: első házasságát 2011-ben kötötte civil kedvesével, Zsuzsával, de kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott. Alig egy évvel később már Pataki Szilviával volt együtt, de három és fél év múlva, 2017-ben szakítottak. A humorista ezután Somossy Barbarával jött össze, a tizenhárom évvel fiatalabb műsorvezetővel kötött házassága másfél évig tartott.

Weisz Fanni

A népszerű modell 2022 februárjában szakított akkor párjával Bókay Gergővel, míg előtte Hajmássy Péterrel járt, akivel csúnya szakításon volt túl, ugyanis korlátozta az édesanyjával való kapcsolatát. Szerencsére anya és lánya kapcsolata azóta rendeződött, sőt jobb mint valaha. 

„Érdekes, hogy bár mostanra már teljesen önállóvá váltam, és minden szempontból a magam ura vagyok, mégis egyre nagyobb szükségem van anyára. Valahogy biztonsággal tölt el, hogy tudom, bármi történik velem ő ott áll mögöttem, készen arra, hogy elkapjon” – nyilatkozta a Story Magazinnak a modell, aki röviden kitért a szerelmi életére is.

Most semmi sem hiányzik, a szerelem sem. De ha férjhez megyek, szólni fogok. Tényleg minden úgy jó, ahogy van. Most szeretem azt, akt a tükörben látok

(Borítókép: Dolly. Fotó: Zih Zsolt/MTI)