A korábbi X-Faktor-győztes énekesnő már többször is szakított kedvesével, de valahogy utána mindig újra összejönnek.

Az énekesnő életére jellemző szappanopera nemrég újabb fejezetéhez ért: az Instagramon nemrég még arról számolt be, hogy ő és a párja, Albert ismét szakítottak, ám nem sokkal később már egy újabb bejelentéssel sokkolta a rajongóit – írta meg a Blikk.

Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni... A részletekről nem szeretnék beszélni

– mondta a közösségi oldalán Opitz Barbi, aki néhány órával később teljesen érthetetlen módon ismét a párjával közös fotót posztolt.

 A kommentelők sem értik a történteket, és sokan ki is fejezték értetlenségüket.

Korábban mi is beszámoltunk róla, amikor Opitz Barbara eltűnt és a családtagok a közösségi médiában is segítséget kértek a rajongóktól, hogy megtalálják az elveszett énekesnőt, akit addigra már a hatóságok is kerestek. Az akkori hírek szerint az énekesnő eltűnéséhez a párjának, Serleg Albertnek is köze lehetett, akit elő is állított a rendőrség, de végül ő is és az énekesnő is tagadta mindezt. 

Nemrég kiderült, hogy a fiatal lányt és barátját, Albertet rendszeresen zsarolja és fenyegeti az énekesnő édesapja, akinek elege lett a lánya barátjából. A lánynak elege lett apja egyik nyilvános üzenete után, így közzétette, hogy miért nem beszél rokonával. Az énekesnő az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető sztoriban mutatta meg, hogy édesapja, Tamás milyen fenyegető üzenetekkel bombázza őt rendszeresen. 

„Most már tudom, hogy hol vagy, Kókán! Az egész b**i barátaidat, Albit kinyírom. Most megyek és megkereslek! Te mocsok, most már tudom, hogy egy rossz k*rva vagy! Én ha meghalok, te leszel az oka, te sátán. Szopjad a büdös f***okat, te pornó g*ci! Megöllek” – fenyegette meg lányát és annak barátját az apa, de az énekesnőnek mostanra elege lett ebből és többé nem bocsát meg neki. 

„Na ezért nem beszélek vele... Soha egy rossz szót nem szóltam neki, amelyik apa így beszél a gyerekével, sajnos nem hinném, hogy a jóindulat, a szeretet szól belőle. Jóideje halálosan fenyeget. Azért mindenhol van egy határ. Többször megbocsájtottam, de ezt már nem tudom tovább eltűrni, sosem fog megváltozni. A rajongóimon keresztül is üzenget, hogy meg fog ölni minket, stb. Nem akartam ezeket kirakni, de már nem bírom, hogy napi szinten próbál szerepelni azzal, hogy ő milyen jó apa” – írta Opitz Barbi.

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)