Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Polgár Árpád

Polgár Árpádról többször is cikkeztünk idén, kezdve a balesetével, amelynek során agysérülést szenvedett az Egyesült Államokban. Azt is megírtuk, hogy mennyibe került a kórházi kezelése és ápolása, majd hírt adtunk jordániai útjukról és arról is, hogy mekkora összeget visel a csuklóján a milliárdos.

Legutóbb a TV2 stábja látogatott el Polgár Árpád és felesége tihanyi birtokára, ahol temérdek zöldség és gyümölcs terem. A friss terméseket, mint a paradicsom és füge, a házaspár nap mint nap felhasználja valamihez az egészséges táplálkozás oltárán.

Közösülünk

– jelentette ki Polgár Árpád, amikor a csatorna riportere arról kérdezte őt, hogy Tündével közösen nevelgetik-e a különböző növényeket. Mint kiderült, a kertészük ugyan nagy segítségükre van, ők maguk is rengeteget foglalkoznak a kert és a veteményes gondozásával.

Kulcsár Edina

Mint azt korábban a Velvet is megírta, Kulcsár Edina több követőjétől is bántó megjegyzéseket kap a szülés utáni alakját illetően. A közösségi médiasztár aligha törődik a negatív kritikákkal, hiszen világra hozott egy gyermeket. A rosszindulatú emberekről úgy vélekedik, hogy bántó megjegyzéseik inkább szólnak a saját belső frusztrációikról.

A szülés utáni alakformálás nehézségeiről a TV2 Mokka adásában beszélgettek a műsorvezetők dr. Farkas Kitti aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvossal. Mint arra a szakember rávilágított, a magyar kultúrában ugyan nincs akkora nyomás az anyákon, mint nyugaton – hiszen a környezetük többnyire túletetik az anyákat, hogy legyen energiájuk a babára –, egy sztár esetében ugyanakkor az egész ország figyel, sokaknál pedig innen indul a probléma.

„A közösségi média nincs jó hatással a jelenségre és a sztármamikra. Nekik lelkileg és fizikálisan is fel kell készülni a mozgásra és a jó táplálkozásra” – fogalmazott dr. Farkas, aki nem a külalakot véli a legfontosabbnak, hanem azt, hogy az édesanya jobban érezze magát a bőrében. „Bizonyos szempontok kiemelkednek ebben az időszakban. A szoptatás időszakában például több energia kell, de nem szabad túlzásba vinni. A kalciumot pótolni kell, az üres kalóriákat azonban kerülni. Az alvás, a pihenés rettentően fontos. Amikor a baba alszik, nekünk is pihenésre van szükségünk, ugyanakkor a mozgás sem maradhat háttérben.”

Megyeri Csilla

Botrányba került Megyeri Csilla a debreceni Campus Fesztiválon. A tévést egy férfi bántalmazhatta, aki megcibálta, majd a földre kerülve állítólag bele is rúgott Megyeribe. Többen azt állítják, hogy egy fiatal nővel került összetűzésbe a fiatal sztár, akire a nő párja emelt kezet. Szemtanúk szerint a felek aztán italt öntöttek egymásra, innentől fogva pedig még tovább fokozódott a konfliktus.

A férfi állítólag Debrecenben ismert arról, hogy botrányokba keveredik, mondhatni az ottani éjszakai élet egyik sötét alakja.

Megyeri Csilla végül három órát töltött kórházban, ahol látleletet vetetett a szeméről és egyéb sérüléseiről. Az ügyvédje szerint nem lenne helyes nyilatkozatot tennie, ha valóban egy bűnöző bántalmazta a sztárt.

(Borítókép: Megyeri Csilla. Fotó: Papajcsik Péter/Index)