Hírösszefoglalónkban még: Dolly mégsem vonul vissza, Danics Dórát csúnyán megvezették.

Zámbó Krisztián

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Megyeri Csillát megtámadták a Campus Fesztiválon. A tévést egy férfi bántalmazhatta, aki megcibálta, majd a földre kerülve állítólag bele is rúgott Megyeribe. Azóta kiderült, hogy az influenszer egy barátnője exével és annak feleségével veszett össze. Az esetről most Zámbó Krisztián is elmondta a véleményét.

„Undorító dolog egy nőre kezet emelni! Tudom, hogy vannak, akik szeretnek provokálni, de ez nem jogosít fel a bántalmazásra! Hacsak nem késsel támad a nő, nincs rá semmilyen mentség. Nem tartom ezt normálisnak. Pedig mennyien megteszik, ott az a sok, családon belüli erőszak, s rengeteg esetre nem is derül fény”

– mondta Zámbó Krisztián, aki egyébként jó kapcsolatot ápol Megyeri Csillával és a párjával.

Ha az én szerelmemre emelne egy férfi kezet, az lenne a minimum, hogy eltöröm a karját

– mondta az énekes a Ripostnak.

Dolly

A Blikk szerint az énekesnő egy bakonycsernyei falunapon tartott koncert után döntött úgy, hogy mégsem szeretne visszavonulni. A nemrég állatkínzási botrányba keveredett énekesnő hamarosan ismét fellép az újra egyesült Hungáriában is, ám tervei szerint ezután visszavonult volna. Ezt mostanra másképp látja: 

„Valóban volt bennem egy ilyen gondolat, hogy jövőre a Hungária és az életműkoncert lesz a pályafutásom csúcsa, és talán ott kéne abbahagyni. (…) Akkoriban nagyon kimerült és fáradt voltam” – mondta Dolly, aki viszont nem tudja a színpad nélkül elképzelni az életét.

„Ha meglátom a közönséget, minden örömöm, bánatom kint hagyom, és szinte euforikus állapotba kerülök. Nem akarom ezt kizárni az életemből. (...)

Csinálom, ameddig csak bírom és van rám igény”

– jelentette ki a legendás énekesnő.

Danics Dóra

A korábbi X-Faktor győztes hatalmas csalódásokon is túl volt, mielőtt igent mondott az RTL társkereső műsorára, a Celebrandira. A tehetségkutató első női győztese már egy életre elég csalódást megélt:

„Voltak, akik például »elfelejtettek« szólni arról, hogy van gyerekük vagy éppen barátnőjük, feleségük. Sajnos ilyesmi többször elfordult. Ezeket részben magától az illetőtől tudtam meg, mert egy idő után elmondta, de bizony előfordult az is, hogy én magam jöttem rá, hogy valami nem stimmel” – mondta a Blikknek az énekesnő. 

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)