Hírösszefoglalónkban még: Hosszú Katinka hazavitte a kislányát, Megyeri Csilla depressziós lett.

Stohl András

Három hónapos lett Stohl Luca kislánya. Az ATV Híradó műsorvezetője a naphire.hu-nak mesélt eddigi élményeiről, tapasztalatairól. A korábbi táncos az újdonsült nagyapáról, Stohl Andrásról is megosztott egy történetet: 

Amikor megszületett a pici és a kórházba bejött apa, azt mondja: »Te jó Isten, 30 éve még téged fogtunk így!« 

– emlékezett vissza Luca, akinek legkisebb testvére most lett egyéves, így mindössze hét hónap a korkülönbség Stohl András legfiatalabb lánya és unokája között. 

„Bella most volt egyéves, ő már jön-megy, fogdos és nézeget. Rózához egyelőre csak óvatosan engedjük oda, a lábát simogathatja, de nagyon jó fejek együtt. Mókás látni, hogy egy egyéves, aki még maga is pici, mennyivel nagyobb mint egy néhány hónapos kisbaba. Valószínűleg egy-két év múlva óriásiakat buliznak majd. Biztosan nagyon jó barátnők lesznek. Hisz egyiket se kell félteni, ami a szövegelést illeti. Korukhoz képest, mindketten igazán nagydumás kislányok” – mondta a két kislánya kapcsolatáról az ATV műsorvezetője. 

Megyeri Csilla

Korábban mi is beszámoltunk róla Megyeri Csilla vallomásáról, miszerint a tévést egy férfi bántalmazta, aki megcibálta, majd a földre kerülve állítólag bele is rúgott Megyeribe. Többen azt állítják, hogy egy fiatal nővel került összetűzésbe a fiatal sztár, akire a nő párja emelt kezet. Szemtanúk szerint a felek aztán italt öntöttek egymásra, innentől fogva pedig még tovább fokozódott a konfliktus.

„Ami nekem nagyon fájt, mindamellett ami történt, és amilyen méltatlan helyzetbe kerültem, az az hogy nagyon sokan engem hibáztattak. Maga az áldozathibáztatás még jobban belém szúrta a kést. Emiatt voltam nagyon sokáig depressziós: sírtam, aludtam, felkeltem, sírtam, aludtam”

– monda Megyeri. 

Hosszú Katinka

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy megszületett Hosszú Katinka első gyermeke, aki a Layber-Gelencsér Kamília nevet kapta. Az úszónő örömét egy fotóval osztotta meg rajongóival közösségi oldalán, kifejezve, mennyire boldogok az új családtag érkezésével. Azóta már hazavitték a kislányukat és egy immár a családi fészekből posztoltak újabb képet, amin az látható, hogy a család kutyája is ismerkedik az új jövevénnyel. 

(Borítókép: Stohl András. Fotó: