Hírösszefoglalónkban még: Aureliot szabadlábra helyezhetik, Erős Antónia fia szerepelt a Szigeten.

Osváth Zsolt

A youtuber tőle megszokott módon, kendőzetlen őszinteséggel mondta el a véleményét Tóth Gabiék válásáról – számolt be a Blikk.

„A megcsalás az az árulás, a megcsalás nem az, hogy ha d**sz valakivel. A megcsalás az, hogy ha elárulsz valakit, azt gondolom, hogy ez megbocsáthatatlan! Nem tudom elképzelni, hogy akit egyszer a legjobban szerettél, eláruld, az nekem nem oké, szerintem is elítélendő! Nem is tudjuk azt, hogy itt biztosan ez történt” – kezdte Osváth, majd így folytatta:

„Hogyha igaz, amit a sajtó állít, az nem azért fontos, mert valaki csalfa volt a történetben, nem ezért vannak felháborodva az emberek. Hanem azért, hogy ameddig valaki csalfa volt, addig a csalad.hu-n a mi adónk forintjaiból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről, és szabad szemmel is jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás” – fogalmazott velősen az influenszer, aki így zárta gondolatmenetét:

„Ha itt valóban házasságtörés történt, akkor Gabi ugye, esküt szegett, amit a jó Isten előtt tett meg, ha nem tévedek.

Az a nő szegte meg ezt az esküt, aki azt állította, hogy az az egyetlen bűne az emberek szemében, hogy ő Isten gyermeke.

Fontos tudni viszont, hogy ahhoz, hogy egy házasság tönkremenjen, rendszerint mindig kettő ember kell”

Aurelio

Az egykori Való Világ-győztes Aurelio tavaly kezdte meg közel három és fél éves börtönbüntetését. A celebről azóta keveset hallani, ám most újabb fejlemények láttak napvilágot. A  kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért elítélt híresség már biztosan korábban szabadulhat, hála a börtönben tanúsított jó magaviseletének, viszont egyelőre még így sem szabadulhat. 

„Az emberrablásért kiszabott büntetése kétharmad részének letöltésével idén augusztus 17-től lehetővé tette számára a feltételes szabadságra bocsátást. Tekintve viszont, hogy ezt a bűncselekményt a saját fogyasztására szánt, csekély mennyiségű kábítószer birtoklása miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, ezért az emiatt kiszabott 1 év 2 hónap börtönbüntetés végrehajtását teszi most foganatba a büntetés-végrehajtási intézet.

Aurelio tehát még nem szabadul, hanem a második büntetését kezdi meg”

– árulta el a hírt dr. Galgóczi Zoltán a Hot! magazinnak

Erős Antónia

Erős Antóniát 1998 óta láthatjuk nap mint nap az RTL képernyőjén, de a hétvégén nem a híradós volt reflektorfényben, hanem fia: a dobos Matyi a zenekarával, a Street Sixteen-nel lépett fel a Szigeten. 

„A mi repertoárunkban szerepel a Beatlestől a Rage Against the Machine-ig mindenféle szám, de már a saját dalaink is alakulgatnak. Arra fogunk ráfeküdni, hogy most már minél több saját szerzeményt is adjunk elő” – mesélte a Fókusznak Tóth Mátyás, aki a zenekarban együtt zenél Czutor Zoli egyik fiával, Czutor Simon Zsigmonddal is.

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott” – nyilatkozta Erős Antónia, aki szerint a szülői közösség is igazán összetartó, mindenben támogatják a fiúkat. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2)