Hírösszefoglalónkban még: Pálffy István méltósággal viselte kirúgását.

Tóth Vera

Tóth Gabi testvére megelégelte a válása miatt húgát ért támadásokat. Amióta kiderült, hogy Krausz és Tóth elválnak utóbbira hatalmas népharag zúdult, pláne miután kiderült, hogy máris új párkapcsolata lehet. Tóth Vera próbálta kicsit csitítani a kedélyeket a Tények Plusznak adott interjújában. 

Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek hagyjátok abba, mert már tényleg, már nagyon-nagyon rossz.

Már nem tudunk aludni sem és tudom, hogy nem kell minket sajnálni, mert aki ismert embernek megy és bla bla bla, de attól még nem kell áldozatnak lennie minden pillanatban”

– mondta Tóth Vera majd így folytatta:

„Csak azért kérem, hogy picit már kevésbé bántsuk őket, mert az van, hogy gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják és ahogyan őket kifilézi a sajtó. Tehát, hogy ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velünk ezt, mert már az egész családunk erről beszél és állandóan próbáljuk a megoldásokat találni, hogy tudjuk magunkat stresszmentesíteni.”

Pálffy István

Mint ismert Pálffy István visszatérése a televíziózáshoz azért tartott mindössze egy napig, mivel Márki Zay Péterrel élő adásban folytatott beszélgetése során betegségnek titulálta a pedofíliát, amelyet szerinte ezért bizonyos türelemmel kell kezelni. 

A Blikk most újabb részleteket tudott meg a Hír TV-től nemrég elbocsátott Pálffy István kirúgásáról. Kollégái szerint méltósággal viselte a döntést, és tudta, hogy nincs mentség a szavaira, amelyeknek az élő adásban egyszerűen nem mérte fel a súlyát.

„Pálffy teljesen korrektül viselkedett, nem volt semmilyen balhé, még egy hangos szó sem – mesélte lapunknak a csatorna egyik munkatársa. – Elbúcsúzott minden kollégától, sőt, még Mariannéhoz is odament, hogy sok sikert kívánjon neki. Sajnos, az adásban nem mérte fel, hogy a szavainak milyen súlya van. Csak utólag döbbent rá ő is, hogy mindennek mekkora médiavisszhangja lesz, illetve mennyire ellentmond a csatorna értékeinek. Tudja, hogy jogos volt a vezetőség döntése, és nem tud mentséget felhozni” – nyilatkozta a névtelen kolléga.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: MTVA)