Hírösszefoglalónkban még: Curtisék családja újabb taggal bővül, két éves évfordulóját ünnepli Puskás Peti és Dallos Bogi.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az egykori álompár válásáról már többször is beszámoltunk. Ezúttal a Blikk szúrta ki, hogy mindketten a Városligeti Mentőnap vendégei lesznek: Krausz a főzőversenyen zsűriz, az énekesnő pedig koncertet ad az eseményen. Ez lesz az első alkalom, hogy az egykori szerelmesek együtt mutatkoznak a szakításuk óta. A kellemetlen találkozás Krausznak lehet fájdalmasabb, pláne, ha Tóth Gabit új párja is elkíséri az eseményre. A mentőnapon való részvételüket mindketten egy videóban jelentették be. 

Curtis

Korábban beszámoltunk már róla, hogy Curtis és kedvese, Barnai Judit a város zajától messzebbre költöztek és vidéken kezdtek új életet. A vidéki életforma már lehetővé tette számukra, hogy örökbe fogadjanak egy kiskutyát – számolt be a Blikk.

„Minden a helyén van az életünkben. Vettünk egy kiskutyát! Szeptember közepén hozhatjuk majd el, 2Pac lett a neve, ami, belegondolva, nem annyira autentikus, hiszen egy világos színű golden retrieverről van szó, de már így marad. Ezt egyébként nevezhetjük egyfajta szintugrásnak a kapcsolatunk tekintetében. Arra, hogy téma-e köztünk a gyermekvállalás, azt mondom, most jók vagyunk így. Judit még kosarazik, én állandóan dolgozom, szóval majd visszatérünk erre, ha...”

Puskás-Dallos házaspár

Néhány héten belül megszületik Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti első közös gyermeke, aki kisfiú lesz. A baba érkezése előtt még egy fontos dátumot ünnepeltek: két évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. A jeles dátum alkalmából az énekesnő posztolt néhány képet az esküvőjükről. 

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)