Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Opitz Barbara

Opitz Barbiék veszekedésétől zengett az énekesnő lakása vasárnap este, amikor az édesanyja rájuk rontott. Dulakodás, ordibálás hangja hallatszott ki, ráadásul egy kés is előkerülhetett. 

Az énekesnő és édesapja között az utóbbi időben nagyon feszülté vált a viszony. Ennek oka Serleg Albert, akivel Opitz többször összeveszett, majd kibékült. Az apjával való üzengetés végül fenyegetőzésbe csapott át, ezután a korábbi X-Faktor-győztes megszakította a kapcsolatot apjával. 

A beszámolók szerint ezúttal Opitz édesanyja akadt ki Serleg miatt, ordítozva ment neki a fiúnak. 

„Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni... Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert - bár nem vagyok benne biztos - de szerintem egy kést láttam az anyukánál. Nem használta, csak a kezében volt egy pár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott” – nyilatkozta egy ottlakó a Borsnak

Zsidró Tamás

A mesterfodrász nem gyakran tárulkozik ki, ha a magánéletéről van szó. Tavaly nyáron megismert szerelméről is csak néhány fotót tett közzé, ám ezúttal ismét bepillantást engedett kettejük kapcsolatába. 

„Egész egyszerűen azt érzem, hogy megérkeztem. Megtaláltam a nőt, akit kerestem. Laza, vicces, gyönyörű. Mára olyan erős az érzelmi kapocs közöttünk, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez máshogy legyen már” – ecsetelte a Best magazinnak.

 

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)