Szerdai instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Britney Spears egy falatnyi bikiniben pattant rúdra, hogy megmutassa rúdtáncos tudását. A botrányhős énekesnő mostanában igencsak különös tartalmakat oszt meg, miközben férjével is válnak. Egyszer már láthattuk hasonló táncot lejteni Spearst, ám akkor még senki nem gondolta, hogy nem egyszeri alkalomról van szó. 
  • Szabó Zsófit nem kell bemutatnunk a magyar tévénézőknek, ugyanis hazánk egyik legnépszerűbb női celebe, aki ezúttal egy testhez simuló ruhában kápráztatta el a követőit. A fotó ide kattintva látható.  
  • Gubik Petra egy igazi belevaló, vagány lány, aki ezt lépten-nyomon bizonyítja is. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében éppen a sportlövészetet próbálta ki a tehetséges színésznő. Jól állt neki a fegyver!
  • Peller Anna exférjéről nem éppen a dagadó izmok jutnak először az eszünkbe, Lukács Miki nemrég mégis kockás hasat villantott. A színész azonban csak szerep kedvéért „pattintotta ki” magát – festett hasizmokkal lép majd színpadra. Az Instagramra feltöltött fotóján Simon Kornéllal karöltve félmeztelenül pózolnak a hölgy rajongók nagy örömére. 

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Ethan Miller/Getty)