Hírösszefoglalónkban még: Pápai Joci elárulta, hogy meddig tévézik még, megváltoztatta a nevét Vajna Tímea.

Krausz Gábor

A Séfek séfe legutóbbi adásában a válófélben lévő Krausz Gábor egy igencsak kellemetlen incidensről rántotta le a leplet. Kiderült, hogy a séf Amerikába utazott, viszont Párizsban visszafordították és hazafelé már bilincsben jött.

Amerikába menet észrevették, hogy furcsán viselkedek, majd megtalálták a munkaeszközöket a bőröndben, úgyhogy kiutasítottak. 

– mondta Krausz, akit az eset után 15 évre kitiltottak az Egyesült Államokból.

Körtvélyessy Zsolt

Azok után, hogy nemrég súlyos állapotban került kórházba, majd lánya válásával került a középpontba rendeződni látszik Körtvélyessy Zsolt élete. Ezúttal szerelméről, Marcsiról nyilatkozott a Best magazinnak.

„Bevallom, Juditkám halála után majdnem biztos voltam benne, hogy nem lesz más nő az életemben. És ez valószínűleg így is lett volna. Marcsival ugyanis eleinte nem azért találkoztunk, mert új kapcsolatot kerestünk” – kezdte a színész, aki néhai öccse özvegyével esett szerelembe. 

Életem legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb időszakát élem, így az igazán fontos dolgokra koncentrálhatok.

– nyilatkozta.

Pápai Joci

A Sztárban Sztár leszek! zsűritagját az utóbb időben rengeteg láthatják a tévénézők, miközben hosszú évek óta sok-sok fellépése, koncertje is van. A kétgyermekes édesapa és férj nem tagadja, hogy sokszor azt érzi, túl sokat van távol a családjától, erről a Story-nak nyilatkozott:

„Őszintén nem tudom. Elég hirtelen szoktam dönteni, ha változást akarok hozni az életembe. Az biztos, hogy tudni fog róla mindenki, ha meghozom ezt a nehéz döntést. Év végén értékelek magamban majd egyet erről. Ez sok. Sok a tévé és a zenélés együtt, pláne úgy, hogy családom van, és egyre jobban részt akarok ebben venni, minél több időt szeretnék velük tölteni”

Vajna Tímea

Újra leánykori nevén szerepel az Instagram-oldalán Vajna Tímea, aki elhagyta néhai férje vezetéknevét a közösségi oldalán. Sokan máris olyan következtetéseket vontak le, hogy a modell esküvőre készülhet, vagy netán gyermeket vár. Mindenesetre az Instagramon mostantól ismét Palácsik Tímea néven található meg. 

(Borítókép: Krausz Gábor. Fotó: Velvet)