Nem könnyű a kérdés, ugyanis a Jóbarátok című sorozat egykori sztárjának nem volt sem felesége, sem pedig gyermeke, aki örökölhetné a mesés vagyont.

Korábban a Velvet is beszámolt Matthew Perry haláláról, akinek holttestét otthonában, saját jakuzzijában találták meg. Most az is kiderült, hogy közel 114 millió dolláros, azaz hozzávetőlegesen 40 milliárd forintos vagyont hagyott hátra az elsősorban a Jóbarátok sorozat Chandler Bing szerepéből ismert színész. Perrynek sem felesége, sem pedig gyermeke nem volt, ezért az öröklés kérdése közel sem egyértelmű. 

A bpkurir.hu szerint Perry egymillió dollárt kapott a Jóbarátok utolsó évadjának minden egyes epizódjáért, sőt, a Hello magazin szerint olyan szerződést kötött, hogy az ismétlések után is jár neki pénz. Karrierje után pedig ingatlanok adásvételével gyarapította a vagyonát, és voltak reklámszerződései is. A cikk szerint Perry az édesanyjával, Suzanne Perryvel, és mostohaapjával, Keith Morrisonnal mindvégig szoros kapcsolatot ápolt, ugyanakkor véreszerinti apjával, John Bennett Perryvel is nagyon közel álltak egymáshoz. Előbbiek az elsők között siettek a helyszínre, amikor fény derült a tragédiára. Nem sokkal a halála előtt még édesapjával posztolt közös képet a közösségi oldalára, amelyen együtt italoztak.

A legnagyobb esély tehát arra van, hogy édesanyja és mostohaapja, valamint vérszerinti apja közül került majd ki a vagyon örököse.

Persze mindez abban az esetben lehet így, ha a színésznek nem volt végrendelete, amiben másképp rendelkezett. Korábban megírtuk Matthew Perry utolsó üzenetét is, ezt ide kattintva olvashatja el. 

(Borítókép: Matthew Perry és édesapja. Fotó: Frazer Harrison/Getty)