Hírösszefoglalónkban még: Majka vérig sértette Tóth Gabit, Schobert Norbika először mutatta meg a barátnőjét a kamerák előtt.

G.w.M

A Sztárbox második élő adásában KKevin és Brasch Bence is összecsaptak a ringben. A nehézsúlyú híresség párharcát Brasch nyerte, noha KKevin végig üzengette a közösségi oldalakat és kiütést ígért. 

Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, de felkészültem és ennyi elég volt

– mondta a mikrofonba Brasch Bence miután kiütötte a KKevint. 

Kulcsár Edina szintén rapper férje, G.w.M köztudottan jó barátságot ápol KKevinnel, ezért természetesen nézte a mérkőzést, amely után beszólt mindenkinek, aki bántja barátját, sőt Brasch-t is rendre utasította. 

„Ilyen a box! Szép volt, gratulálok mindkettőnek! Nagy súlykülönbség volt köztük. Büszke vagyok az öcsémre, és örökké mellette vagyok. A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok... Bence neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb.... te csillagszületikes cukipofa” – mondta 24 órán át elérhető Instagram-történetében a rapper. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence előadta a Sztárban sztár leszek! színpadán az énekesnő legújabb számát, az Átkozott nyárt. A fellépésüket azzal koronázták meg, hogy a végén váltottak egy csókot is egymással, utalva ezzel az egy estével korábbi jelenetekre, amikor is Krausz Gábor és Mikes Anna annyira közel került egymáshoz, hogy a nézők azóta is azt találgatják: vajon elcsattant köztük is az első csók?

„Egy százéves orosz népdal ihlette, a szöveg volt mély és nehéz... és voltak nehéz időszakok. Ebben a dalban szerettük volna elmondani, mi történt velünk. Együtt táncolni Mátéval, csodálatos élmény” – mondta a fellépés után Tóth Gabi.

Majka

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásában Majka egy bántó megjegyzést tett Tóth Gabinak, aki emiatt majdnem el is sírta magát adás közben. 

Szologjan Edgar produkciója után ugyanis Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat, amire Majka egy ugrott és hozzáfűzte: „Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!”

Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!

– folytatta a poénkodást Majka, utalva arra, hogy az aznapi adásban Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence lép fel extra produkcióként, nyíltan vállalva a képernyőn a szerelmüket. Az énekesnőnek láthatóan rosszul esett a viccelődést és könnyek gyűltek a szemében.

Schobert Norbi Jr.

Mint azt a legtöbben már tudják Schobert Norbi Jr. pontozásos vereséget szenvedett Istenes Bencétől a Sztárbox legutóbbi élő adásában. A fiatal Schobertnek a családja mellett még egy szerette szurkolt a helyszínen, ugyanis először láthatták a nézők az ifjú sportoló szerelmét. Farkas Petra a ring mellől szorított kedvesének, aki egy rózsával kedveskedett neki a mérkőzés előtt, sőt egy csók is elcsattant köztük. A Petrával készült interjú alább megtekinthető. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Kovács Attila/MTI)