Hírösszefoglalónkban még: Szabó Ádám feleségét műteni kell, Zámbó Árpy az újságokból tudta meg, hogy árulják Jimmy volt házát, Schobert Norbi előző házasságáról vallott.

Hujber Ferenc

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Hujber Ferenc menyasszonya felnőttfilmekben szerepel. A színész most a Blikknek mesélt el néhány részletet az ismerkedésük és szerelme szakmája kapcsán. Hujber elárulta, hogy néhány korhatáros tartalom megtekintése után írt rá a neten kedvesére, aki annyira elkezdte érdekelni, hogy szerette volna megismerni a személyiségét is. 

„A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét” – nyilatkozta a Valami Amerika-filmek sztárja. Időközben az is kiderült, hogy a monogámiáról is hasonlóan vélekedne.

„Rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk” – mondta a színész. 

Szabó Ádám

Szabó Ádám feleségére operáció vár: a zenész elárulta, hogy cisztákat találtak Jennifer arcüregében, ezért szüksége van a beavatkozásra, ezért bizonytalan ideig egyedül lép fel a harmonikás-énekes. 

„Jennifer arcüregében alakultak ki ciszták, ami szerencsére nem súlyos betegség. Csak énekesnőként fontos megoperáltatnia. Addig egyelőre – sajnos – egyedül kell fellépnem” – nyilatkozta Szabó Ádám a Borsnak

Zámbó Árpy

Mint arról korábban beszámoltunk, közel 130 millióért hirdetik Zámbó Jimmy korábbi csepeli otthonát. Zámbó Jimmy öccse, Árpy csak a hírekből tudta meg, hogy árulják Jimmy házát:

Csak az interneten láttam, hogy eladó. 23 éve, mióta Jimmy meghalt, nem tettem be oda a lábam.

– nyilatkozta a testvér a Blikknek.

Schobert Norbi

A családfő Hajdú Péternél vendégeskedett a műsorvezető nevével fémjelzett műsorában, ahol kivételesen első feleségéről is ejtett néhány szót. Kevesen tudják ugyanis, de Schobert Norbi első felesége nem Rubint Réka volt. 

Privát szférája van, civil teljesen, aerobikozik, tánctanár, tök ügyes, szép nő. De nem passzoltunk össze, az az igazság

– mondta a fitneszguru, majd elárulta, hogy két évig jártak, de mindösszesen három hónapig voltak házasok. Az első hónap után ugyanis Norbi már el is költözött otthonról. 

(Borítókép: Hujber Ferenc. Fotó: Velvet)