Hírösszefoglalónkban még: Bodrogi Gyula méregdrága luxusautóval szeli az utakat.

Bodrogi Gyula

A Nemzet Színésze jövőre tölti be 90. életévét, azonban továbbra sem tervez felhagyni a vezetéssel. Olyannyira nem, hogy jelenleg is egy több tízmillió forintos, sötétkék Mercedes Benz kabriót vezet. A meseszép sportautót egyébként egyébként a fiától kapta néhány éve ajándékba. 

„Nemrég hosszabbították meg a jogosítványomat újabb három évre, jövőre lesz 60 éves az engedélyem. Ennyi év alatt egyszer sem okoztam balesetet” – mondta Bodrogi a Hot! magazinnak. 

Árpa Attila

A Sztárbox meccsei után eddig szinte kivétel nélkül volt valaki, aki magához ragadta a mikrofont és szónoklatba kezdett. Emlékezzünk vissza Brasch Bencére, aki KKevin kiütése után szúrt oda a rappernek, vagy éppen Istenes Bencére, aki Schobert Norbi Jr-t méltatta. Istenes később vesztesként, azonban már túl pozitívan nyilatkozott: Rácz Jenő elleni meccse után igazságtalan eredményről beszélt. A felek végül kibékültek, de Árpa Attila vélhetően így is neki címezte – talán Brasch Bencével egyetemben – azt a monológját, amelyet a Pintér Tibor elleni győzelem után mondott a mikrofonba: 

„Először is azt szeretném mondani, nem tartom annyira elegánsnak a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek” – mondta Árpa, aki végül köszönetet mondott mindenkinek.

Tóth Andi és Tóth Gabi

Köztudott, hogy a fiatal énekesnő és a Sztárban Sztár leszek! mestere többször keveredtek nyilvános vitába. 2021 februárjában a közösségi médiában vívtak harcot egymással, miután Andi az Instagram-oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi akkor egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért, emiatt végleg megromlott a kapcsolatuk és le is tiltották egymást kölcsönösen. Tóth Andi és Tóth Gabi nemrég a Sztárban Sztár leszek! döntőjében találkoztak ismét, ahol nagyon kellemetlen beszélgetést folytattak le. 

„Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked” – jegyezte meg a produkció után a zsűritag, amire Tóth Andi felnevetett, majd így szólt:

Te tiltottál le, Gabi

– fűzte hozzá, amire Tóth Gabi igencsak zavarba jött.

„Az a lényeg, hogy te egy olyan különleges csaj vagy, akinek a színpadon a helye, úgyhogy, ha vonulgatsz is, az a színpad legyen!” – zárta a kínos beszélgetést a mester.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)