Nem-bejelentő videóval örvendeztette meg a követőit Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé. A szerelmesek nem egészen egy hete jelentették be, hogy gyerekük lesz.

Shane Tusup és a fitnesz bajnok, Nagy Viktória Zoé nagyjából egy éve alkot egy párt, a jegyességüket egy hónappal ezelőtt, míg Nagy várandósságát nem egészen egy hete jelentették be. Akkor még nem lehetett tudni, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt a sportoló.

„Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára” – nyilatkozta korábban Tusup, akinek úgy tűnik, a vágya nem teljesült: a jegyesek egy ma közzétett saját gyártású videóban rózsaszín konfettik rengetegében tudatták a követőikkel, hogy kislányuk születik.

Ha többet szeretne megtudni a várandós Nagy Viktória Zoéról, kattintson az alábbi cikkre!

(Borítókép: Shane Tusup. Fotó: Kovács Tamás/MTI)